Tak bohužel přispěji i já svou trochou do mlýna. Už ta potvora navštívila i mojí 9 let starou Hondu a také, necelý rok starou Vengu. Zřetelně jí Venga chutná více. Objevuje se v ní častěji. U obou mám vyhryzané kolečko v izolaci asi o průměru 5 cm. Zatím žádný kabel a doufám, že to tak zůstane. Stříkal jsem to čím se dalo a nejlépe zabíral nějaký sprej za cca. 400,-Kč od někud ze severu Evropy. Podobně si vedl i Wurth. Ten co prodávají v Auto Kelly nebrat. Je to Star Line za cca. 100,-Kč, ale ten sajrajt už nikdy z motoru nedostanete. Ve Venze mám i lidské vlasy. Zkoušel jsem i od psa, ale ani jedno nepomáhá. Naposledy včera, přímo u váčku s vlasy, jsem našel uloženou kuřecí kost. Vedle baterie u blatníku. Chvilku jsem podezíral kocoura, ale ten by se tam neprotáhl. Tak jsem jel dnes pro el. rušičku. Nějaký německý model v Auto Kelly v doprodeji za 480,-Kč. Teď jen kdy bude čas ho tam namontovat. Píší, že je třeba umýt motor a také okolí, kde stojí auto. Kuna si ho označí a pak se vrátí a můžete tam mít co chcete. Tak jsem zvědav a modlím se, aby to pomohlo. No a co se týče těch zmiňovaných píšťal proti srnám, nepomáhají. Měl jsem je a srna už má na mém levém předním blatníku Hondy dva zářezy. Zajíci jsou tři na předním nárazníku.
P.S.: A to, že vám kuna vleze do auta pouze, když s ním dlouho stojíte je totální blbost. Osobně mi obě auat jezdí každý den. A stejně..................tam ta sviňa vleze!!!