Ja som pri druhej garančke reklamoval hrdzu pod lištou piatych dverí. Bez problémou to uznali a dohodli sme si termín na striekanie. V dohodnutom čase som auto pristavil, s tým, že keď to bude hotové, tak sa ozvú. Samozrejme sa neozvali, tak som sa ozval ja. Auto stálo vonku a bolo dosť zaprášené, takže som ani poriadne nemohol skontrolovať ako to nastriekali. Skontroloval som to až doma v kľude. No to som už kľudný nebol, naopak!
Robota odfláknutá

. S odtieňom farby sa trafili, ale to stiekanie! Pod farbou plno špiny, prachu, keď som prešiel po 5.dverách prstom, samé hrbolčeky a v pravom dolnom rohu stekanec farby

! Interiér v zadnej časti, dvere, sedadlá no skrátka všetko zašpinené od brúsenia a poškriabaný tapacírung na stľpiku dverí

.
Takže hňeď na druhý deň som volal do servisu a dohodli sme si dalšie rande. Po obhliadke začal chlapík zo servisu vravieť niečo o brúsení, leštení striekanej časti, že to výrobca odporúča robiť najskôr na 6 deň od striekania a že to prebrúsia

. Zaujímavé, že predtým žiadne leštenie nespomenul a po auto som si prišiel na tretí deň od pristavenia do servisu! Nakoniec pristúpil na prestriekanie vzhľadom na stekanec v pravom dolnom rohu. Dohodli sme si termín.
Auto som im pristavil s tým, že nech sa neponáhľajú, mám dosť času, len nech to už spravia poriadne.
Na 4-tý deň som išiel okolo servisu, tak som sa išiel na auto opýtať. Aké bolo moje prekvapenie, keď mi povedal, že je hotové a že mám počkať, že ho pristaví. Tak som čakal asi 15min. pán prišiel a ospravedlňoval sa, že ešte nie je hotové, že on nevedel, že mám prísť zajtra. No paráda, ľavá ruka nevie, čo robí pravá!
Na ďalší deň bolo auto už vonku, pán zo servisu mi povedal, aby som si to poobzeral a odišiel. Dvere boli prebrúsené, nedostatky z predchádzajúceho striekania boli viditelné, stekanec už nebol. Neviem, či to len prebrúsili, alebo to aj striekali?
Takže, ak to striekali, tak nedodržali doporučenie výrobcu brúsiť najskôr na 6-ty deň!
Auto som zobral a šiel domov. Nič som nepodpisoval, žiadna zákazka, robili to asi na pôvodnú. Ešte mi dal do ruky znak "CEED", aby som si to potom, keď to trochu vyzrie, nalepil.
Až o pár dní som si všimol, že mi nejako odstáva vnútorný čierny plast na 5-tych dverách a plasty na krajoch na stľpikoch tiež nesedia ako majú. Nevedia striekať a ani poskladať to, čo rozobrali!
Teraz ma mrzí, že tom to tam vôbec dával. Koľko času a nervov ma to stálo. mohol som si to pretrieť opravnou farbou a hotovo.
Mimochodom nevie niekto poradiť, ako sa ten plast dáva dolu? Aby som to mohol po nich ponaprávať a viac nepokaziť

.