http://www.i-autotip.cz/
Včera vyšlo nové číslo AUTO TIPU 04/11  Kde je rozebraná Kia Soul po ujetí 100 000Km.
			| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

na
 na  Soul.Ale nejsem tak nevím jak bych to viděl
  Soul.Ale nejsem tak nevím jak bych to viděl   .
 .

Našel jsem toto na internetu..Ani sám ten časopis nemám..Bohužel..Chtěl jsem ho dojít koupit a dát to sem..Ale jak se říká pro dobrotu na žebrotu..Tak to spíš neudělám..
 Našel jsem toto na internetu..Ani sám ten časopis nemám..Bohužel..Chtěl jsem ho dojít koupit a dát to sem..Ale jak se říká pro dobrotu na žebrotu..Tak to spíš neudělám.. 

Re: Kia Soul rozebraná do šroubku po 100 000 km..
 Re: Kia Soul rozebraná do šroubku po 100 000 km.. , mňa  ako majiteľa
 , mňa  ako majiteľa   SOUL ma ten článok veľmi zaujíma
  SOUL ma ten článok veľmi zaujíma  

a je to tady všechno.Přeji pěkné počtení
 a je to tady všechno.Přeji pěkné počtení 

,   12l na diaľnici / to asi šľapal v kuse 160 Km/h  a viac
 ,   12l na diaľnici / to asi šľapal v kuse 160 Km/h  a viac   / a priemerná 9,5
  / a priemerná 9,5   , tak to je silná káva , po takej  "reklame "  je to auto nepredajné / ja robím spotrebu cca 7,5 l /, a ten stav výfukového potrubia
 , tak to je silná káva , po takej  "reklame "  je to auto nepredajné / ja robím spotrebu cca 7,5 l /, a ten stav výfukového potrubia   , no tie fotky mojich zapaľ. sviečok niečo naznačujú, že to spaľovanie nie je celkom v poriadku , a o brzdách ani nehovorím , výmena doštičiek aj kotúčov po 78 000 km , to ma vobec neteší
 , no tie fotky mojich zapaľ. sviečok niečo naznačujú, že to spaľovanie nie je celkom v poriadku , a o brzdách ani nehovorím , výmena doštičiek aj kotúčov po 78 000 km , to ma vobec neteší   , aj tak by som svojho
 , aj tak by som svojho   SOULa nevymenil .... MY ho máme doma moc rádi
 SOULa nevymenil .... MY ho máme doma moc rádi   

/ to by človek išiel radšej na diesela, tam je to rentabilnejšie. Motor v SOULe je dostatočne silný aby vydržal aj priem . 130 km /h  a viac ,aj vo väčšej vzdialenosti / moja stará Felda to zvládala po diaľnici Praha -Hranice n.Moravě za 3 hod. jedným ťahom priem Rýchl. 120-130 km/h v absolut. pohode
  / to by človek išiel radšej na diesela, tam je to rentabilnejšie. Motor v SOULe je dostatočne silný aby vydržal aj priem . 130 km /h  a viac ,aj vo väčšej vzdialenosti / moja stará Felda to zvládala po diaľnici Praha -Hranice n.Moravě za 3 hod. jedným ťahom priem Rýchl. 120-130 km/h v absolut. pohode  
   / otázka je aká bude spotreba
  / otázka je aká bude spotreba  . Na tej malej fotečke je dosť skorodovaný hlavne zadný diel výfuku / resp. celý výfuk /a  brzdové kotúče. Nenašiel som info o stave motora / piesty, ventily, sviečky /, a servis. prehliadky boli uvedené len v cenách , ale rozsah tam nebol uvedený / čo sa kedy menilo a prečo / tak sa mi zdá ten článok trošku neúplný a v niektorých pasážach až zavádzajúci / žiarovka za 600 Kč
 . Na tej malej fotečke je dosť skorodovaný hlavne zadný diel výfuku / resp. celý výfuk /a  brzdové kotúče. Nenašiel som info o stave motora / piesty, ventily, sviečky /, a servis. prehliadky boli uvedené len v cenách , ale rozsah tam nebol uvedený / čo sa kedy menilo a prečo / tak sa mi zdá ten článok trošku neúplný a v niektorých pasážach až zavádzajúci / žiarovka za 600 Kč   

, oprava oderkov od kamienkov v záruke
  , oprava oderkov od kamienkov v záruke   
  , výmena
  , výmena   kapoty  kvôli oderkom
 kapoty  kvôli oderkom  , s ABS nemám problém skôr zapína včasnej ako by som to očakával, nepotreboval som do kopca nikdy podraďovať  na 4rku ak si držím otáčky nad 2500/min.
, s ABS nemám problém skôr zapína včasnej ako by som to očakával, nepotreboval som do kopca nikdy podraďovať  na 4rku ak si držím otáčky nad 2500/min.   , autu vobec nechýba ťah a pružnosť
 , autu vobec nechýba ťah a pružnosť  ako sa to píše v článkoch  / tak som čakal od tohto článku trošku iné a potrebnejšie informácie
  ako sa to píše v článkoch  / tak som čakal od tohto článku trošku iné a potrebnejšie informácie   

| ! | "Jakub" píše: | 
| Téma sloučeno s existujícím | 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé