Ahojte
Mám taký nemilý problém. Asi pred mesiacom mi začalo auto dlho štartovať za studena, neskôr aj keď naštartovalo tak nešlo dostať do otáčok. Vybral som filter a bolo tam strašný humus tak som ho prečistil a chvíľku bolo dobre no po čase zas vo filtry bordel tak som vybral celú nádrž vyčistil ju dal nový filter naštartoval auto bežalo spravil som cca 5km auto doma odstavil o pol hodiny chcel naštartovať a zas to iste,, strašne dlhé štartovanie no cca 5x po 20sekund no s tým rozdielom že už tam bol výkon a na aute s dalo jazdiť. Od vtedy stále ten problém, strašne dlhé štartovanie, niekedy sa to ani nepodarí a na voľnobehu dosť kolíšu otáčky no výkon ma normálny, už som z roho zúfalý obišiel som celú palivovú sústavu aj filter a a hadičku ktorá privádza palivo do čerpadla a to iste takže palivovú sústavu som vylúčil a ostáva mi len čerpadlo nemá niekto nejakú rado kde by mohol byť problém? Alebo dá sa preskúšať čerpadlo bez toho aby muselo isť von poprípade ako vyskúšať podávacie čerpadlo,
Sportage I
rv: 2000
2,0TD
Ďakujem