Jaké handsfree používáte?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Jaké handsfree používáte?

Příspěvekod GVG » 10.01.2011 22:14

No, jak jsem to rozbalil, tak jsem to nabil (side u toho klasická nabíječka do 220 není, ale použil jsem od telefonu - microUSB tam je). Jak jsem to dobil, dal jsem to do auta a od té doby to tam mám a ani to netahám domů. Když je potřeba, samo se to dobíjí, což poznám, že svítí červená dioda a nestalo se mi, že by se mi to vybilo. Jinak je to v sáňkách, takže se to dá vyndat.
Zvuk super, úplně nahlas to musím dát jen když jedu po tankodromu (pardon, dálnici), jinak ve městě úplně super!
Ovládání intuitivní, v podstatě používáš jen hlavní velký čudlík (a někdy malé pro změn u hlasitosti). Jinak, umí spárovat dva telefony najednou, takže to může být připojeno jak k monu telefonu, tak k telefonu spolujezdce. Toto teda nevyužívám, ale je to tam :)
Volající mě slyší taky dobře a vzhledem k tomu, že to mám umístěno úplně v horním levém rohu skla, je mi krásně rozumět a nemusím ani křičet :)
A co hlavně - je to mimo dosah stěračů, takže to není v zorném poli=policie nemá šanci mě donutit to dát dolů. Klidně se ptej, rád zodpovm.
BTW, tady je návod, co jsem našel.
GVG Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Cass » 11.01.2011 00:59

GVG: Moc díky.

Teď mam ale brouka v hlavě. Nechce se mi za HF utrácet víc než litr. Stejně čekám, že mě to do roka přejde a místo párování budu držet telefon u ucha v ruce. No uvidíme v předchozim autě s automatem to bylo jednodušší ;-)
Dneska je všechno dobré BIO, třídíme odpad... a tak strýčka Casse napadlo využívat i sluneční záření pro HF (ikdyž už na to asi dotace nedostanu :lol: ). Mam ve finále tyhle dvě hračičky solární Emgeton nebo klasiku Samsung na stínítko. Oba maj podobné parametry.
Já nevim. Neni to solárko chyták na fetky, který ukradnou všechno co vidí? Říkám si jestli radši jen HF na stínítko co neni tak vidět?

Obrázek Obrázek

Nějakej nápad? Verdikt nezávislého soudu? Asi si objednám obě a pak koupim jen jedno... :no:
.
.
Cass Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod tomasisko » 11.01.2011 08:29

nepouzivam ale isteho casu som o tom rozmyslal a chcel som kupit s uchytenim na volant, nieco taketo

Obrázek
  KIA Venga LX 1.4cvvt Caramel Gold
...jazdim ako hrusinsky, kocham sa zivotom...
tomasisko Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
30000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod milan79 » 11.01.2011 08:58

To uchytenie na volant vyzera byt prakticke, ale podla mna to ma aj jednu velku nevyhodu a to, ze po namontovani to zakryje takmer celu pristrojovku.
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod PeterZM » 11.01.2011 17:58

Cass píše:GVG: Moc díky.

Teď mam ale brouka v hlavě. Nechce se mi za HF utrácet víc než litr. Stejně čekám, že mě to do roka přejde a místo párování budu držet telefon u ucha v ruce. No uvidíme v předchozim autě s automatem to bylo jednodušší ;-)
Dneska je všechno dobré BIO, třídíme odpad... a tak strýčka Casse napadlo využívat i sluneční záření pro HF (ikdyž už na to asi dotace nedostanu :lol: ). Mam ve finále tyhle dvě hračičky solární Emgeton nebo klasiku Samsung na stínítko. Oba maj podobné parametry.
Já nevim. Neni to solárko chyták na fetky, který ukradnou všechno co vidí? Říkám si jestli radši jen HF na stínítko co neni tak vidět?

Obrázek Obrázek

Nějakej nápad? Verdikt nezávislého soudu? Asi si objednám obě a pak koupim jen jedno... :no:
.
.

Ja by som urcite zaradil do uzsieho vyberu aj tu LG ma jednu dost uzitocnu funkciu a to ze sa automaticky spusti spojenie ked prides do auta (rozpozna vybracie pri zatvarani dveri ) ostatne taketo sady musis vzdy po prichode do auta zapnut ty, inak sa ti nesparuje z mobilom....
VW Passat B7 2.0TDi 125kw DSG Bluemotion
Kia Ceed SW 1,6 CVVT Lpg Phoenix silver r.v.09 Predané
PeterZM Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod GVG » 11.01.2011 18:26

No, tu jednotku můžeš jednoduše vysunout, takže tam zůstanou jen ty sáňky na přísavkách a ty snad nebudou nikoho lákat.
GVG Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod souk69 » 11.01.2011 18:47

:roll: Já používám toto za 120 kč z Aukra:
033.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Cass » 12.01.2011 01:06

PeterZM píše:Ja by som urcite zaradil do uzsieho vyberu aj tu LG ma jednu dost uzitocnu funkciu a to ze sa automaticky spusti spojenie ked prides do auta (rozpozna vybracie pri zatvarani dveri ) ostatne taketo sady musis vzdy po prichode do auta zapnut ty, inak sa ti nesparuje z mobilom....

To máš pravdu. Na to jsem úplně zapomněl.
Našel jsem video na youtube VIDEO
můžu se na něco zeptat, předpokládám že jsi spokojený uživatel ;-)

Co na tom videu znamená, když volá jméno nebo číslo. To ta HF roboticky místo zvonění řekne kdo volá??
A pak by mne zajímalo, jak se zvedá hovor? Tlačítko pro příjem jsem nikde neviděl. Že by repráček :?:
Je to zapínání opravdu spolehlivé?

Máš asi pravdu, je to žhavý kandidát.
Cass Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Cass » 12.01.2011 01:07

souk69 píše::roll: Já používám toto za 120 kč z Aukra:
033.jpg

Taky někde něco poodbnýho mam, ale bolí z toho uši... sem zvědavej co si řekneme za rok :-D
Cass Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod PeterZM » 12.01.2011 18:53

Ja som sa nakoniec rozhodol pre nokia CK-200 ktoru sa mi dnes aj podarilo uspešne namontovat foto dodam neskor ale o tej LG som cital recenziu a tam ju dost chvalili a sada ti "roboticky" povie kto vola + hovor mozes zdvihnut bud na telefone alebo ma aj sada tlacitko na zdvihnutie a polozenie hovoru
VW Passat B7 2.0TDi 125kw DSG Bluemotion
Kia Ceed SW 1,6 CVVT Lpg Phoenix silver r.v.09 Predané
PeterZM Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Nalim2 » 12.01.2011 19:36

Tak po zvážení všeho jsem si nakonec také objednal supertooth buddy - http://www.mall.cz/handsfree-sady-pevne ... a-stinitko
doufám, že zcela splní mé požadavky... ;)
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Cass » 17.01.2011 08:24

Ahoj, můžu se jen zeptat jaká jsou PRO této handsfree? Co jsem se tak díval, tak je oproti ostatním podobným ta z dražších.
Naposledy upravil titanus dne 17.01.2011 08:24, celkově upraveno 1
Důvod: Zbytocna citacia
Cass Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod kolin udatný » 24.01.2011 12:35

Používám handsfree do ucha.Spáruji přes bluetooth s telefonem,ten dám do kastliku a je to rychlý,jednoduchý.Finačně to vyšlo na 650,-,což je super.Slyšet to je dobře,protože to potlačuje okolní ruchy.Prostě spokojenost a podle pravidel. :thu:
kolin udatný Muž
Přispěvatel fóra

11. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Opirus (2005)
121000 km @ 10 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 24.01.2011 13:07

@Cass

Pokud se ptáš na to HF, co si pořídil Nalim, tak já ho už nějakou dobu používám (rok, možná necelý). Klady: můžu si naspárovat až 8 mobilů, z toho mohou být současně aktivní dva (já dva používám trvale). Dobrá, nezkreslená komunikace, jednoduché ovládání, a to i hlasem (pokud podporuje mobil) a pár dalších pozitiv a jistot. Při delších hovorech ho lze použít třeba i v kanceláři. Jsem s ním celkem dost spokojený. :thu:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Nalim2 » 24.01.2011 13:41

@ Čambrla

Díky za odpověď @Cass - takže asi tak... já ji teprve testuji... :thu:
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion