branor píše:nastartujes predjdes 20m a potom --.-
tak som to myslel, mozes ist aj 5km/h jemne bez toho aby doslo k nejakemu velkemu kolisaniu hladiny v nadrzi... a vynuluje sa...
branor píše:nastartujes predjdes 20m a potom --.-
tak som to myslel, mozes ist aj 5km/h jemne bez toho aby doslo k nejakemu velkemu kolisaniu hladiny v nadrzi... a vynuluje sa...
Korejcobijec píše:;)![]()
Mě se nuluje jen při natankování. a to mi vyhovuje. Ted mám průměrnou 7.1 LZkoušel jsem natankovat s nastartovaným motorem a když se rozjedete tak se to vyčárkuje. Takže plovák je signál pro PP.
![]()
milan79 píše:Korejcobijec píše:;)![]()
Mě se nuluje jen při natankování. a to mi vyhovuje. Ted mám průměrnou 7.1 LZkoušel jsem natankovat s nastartovaným motorem a když se rozjedete tak se to vyčárkuje. Takže plovák je signál pro PP.
![]()
Ty si ako zaseknuta platna v starom gramofone. Toto si tu uz napisal aspon treti krat. Pochop uz konecne , ze na Vengach je ten PP posahany a nuluje sa samocinne aj vtedy ked sa nema a funguje to takto kazdemu z nas a nam to NEVYHOVUJE.
branor píše:Po natankovani vynulovalo ale inak zatial bez inych nulovani, necham ho oddychnut v garazi a rano sa bude pokracovatSkoda ze mi nenamontovali ten PP z ix20
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé