Přirezávající brzdové destičky k brzdovým kotoučům...

Tlumiče, odpružení, řízení, brzdy a vše kolem.

Re: Přirezávající brzdové destičky k brzdovým kotoučům...

Příspěvekod vladislav » 15.01.2011 19:13

Korejcobijec píše:;) Parkuji v garáži a výjde to nastejno. Hold to první zabrždění je na otěr rzi. ;) Pikáč to nikdy neudělal . a to stál ve stejných podmínkách.

Mě to nedělalo žádné auto co jsem kdy měl.Až Ceed....Ale zase dělalo něco jiného..Ono se dneska moc nevybereš..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod titanus » 15.01.2011 19:18

asi jedine riesienie je zaobstarat si vyhrievane vaky na kolesa ake sa pouzivaju v F1 a po kazdom zaparkovani, vysusit kolesa, utriet kotuce, nasadit vaky a hadam to bude bez problemov :D

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 15.01.2011 19:30

Offtopic :
Má ještě lepší nápad...Sehnat si nějakého somálce ,aby do auta neustále strkal..To by taky pomohlo..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 15.01.2011 21:47

vladislav píše:
Offtopic :
Má ještě lepší nápad...Sehnat si nějakého somálce ,aby do auta neustále strkal..To by taky pomohlo..

:lol: Asi jsem Somálec . já do toho auta jak jdu kolem drcnu. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod tonyp » 17.01.2011 13:31

Tak porovnal som ako hrdzaveju kotuce ked su cesty posolene a ako teraz, ked su suche a je to dost rozdiel. Suche cesty staci 1 zabrzdenie a uz su brzdy ucinne, zasolene cesty, treba aj 4-5 intenzivnych brzdeni, aby auto vobec spomalovalo. Asi to maju korejci vymyselne tak, aby kotuce vydrzali max. 40 tis. km a potom si ich musel menit nie preto, ze ich zoderies brzdenim, ale ze budes zodierat hrdzu. Dobry zisk pre vyrobcu a servis. :?
Len teda keby to neohrozovalo aj bezpecnost... :thd:
Kia CEED SW 1,6 CRDI 85kW 2009, najazdene 245000 km
Kia Sportage NQ5 1,6 1.6 T-GDI benzin, 2024 MY25
tonyp Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
127000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Nymburák » 17.01.2011 17:23

Druhé auto máme Opel Combo, v pátek jsem ho vezl do servisu - pískalo od zadního kola se zvyšující intenzitou. Dnes mi auto přivezl - zarezlé destičky ke kotoučům. Dobrá zpráva pro :kia: je to bolest i jiných aut! Servisák říkal, že jich měl minulý týden na place 5 s touto nemocí.
Sorento 2,2 145 kW, 6M, 45,000 km
Nymburák Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sorento II (2010)
45000 km @ 7.70 l/100km

Příspěvekod vladislav » 17.01.2011 19:34

Že by to byla nakažlivá nemoc.. :lol: Ted ještě najít nějaká antibiotika.. :)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod KamZehr » 17.01.2011 19:38

Slivovici, a mazat, mazat a pořád mazat :tongue: To jenom trochu na ulehčení.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Kmet » 18.01.2011 19:29

*Korejcobijec*:
máš to drahé. Já pořídil sadu obou předních kotoučů Nipparts + desky za necelé 3000,-kč :no: . Ale možná to bylo díky starým známostem, které mi zajišťovaly provoz předchozích přibližovadel. :yes:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 18.01.2011 19:40

;) Já to zkusím v té Itálií. Mám tam obě dcery , tak mi to zjistí. Postěžujem si v rámci záruky na brzdy a uvidíme co s tím ti jižani provedou. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 20.01.2011 13:16

:thd: Dnes byly zase přirezlé :thd: Zas tá petelice od kol. :twisted:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 20.01.2011 13:34

Kolik najezdíš kilometrů???To auto máš nové..Já bych to rozebral ...Zkontroloval jestli chodí destičky volně..Všechno vyčistil..Hlavně to středovou drážku v destičkách a jejich vedení..Já to ze začátku nechával na servisu a ty se s tím potýkali cestou výměn...Ale moc to platné nebylo..Od té doby kdy to takhle vyčistím je pak klid..Naposled jsem to dělal na podzim..A ted mám opravdu za dobu co to auto vlastním nejklidnější období..Co se týká toho přirezávání...Na tom rozebrání nic není...Ta teorie ,že to byla jen určitá série destiček myslím není správná..Dělá to lidem už 3 roky.. :thd: Někomu vůbec,někomu méně a někdo má zkažený s tím celý pohled na toto auto z hlediska provozu..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Korejcobijec » 20.01.2011 13:36

:kia: nemám ani 1 000km a to je asi už po páté . A to stojím v garáži.Dnes jak jsem cítil ,že jde prdel nahoru , tak už jsem věděl která bije.Vím ,že to není nic složitého ,ale at to udělá servis , Na co mám tu záruku.Nechám to ještě dotrtkat trošku a pak jim to tam přistavím.Hlavně ,že se nic nehřeje . při jízdě je už klid. :kia:Ty brzdy jsou jednoduché . jednopístové.Něco podobného měl i Fiat. :thu:
Naposledy upravil Korejcobijec dne 20.01.2011 13:39, celkově upraveno 1
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 20.01.2011 13:38

Tak to je docela dost..Asi ti to zatím dělá jen zadek..No uvidíš sám jak si s tím servis poradí.. ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy