titanus píše:ferino je dnes daky podrazdenyco sa tvojej "nacionalistickej" zhacenosti tyka tak od toho sa ako
distancujem no co sa tyka tej druhej veci, ze by sa uz mali riesit kroky ako to odstranit namiesto nekonecného diskutovania ci to je zavada ci je to rozsirene ci nie...to nikomu nepomoze a s tymto s tebou suhlasim...a neber vsetko osobne
titanus píše:co sa statistiky hrdzavých dverí týka mozeme si spravit malý prieskum na zraze...v Sosnovej bude 25 aut (prevazne ceed) tak si to tam preberieme a vyhodnotime nasu internu statistiku![]()
P.S. ked tu citam o odreninach od kamienkov asi idem kupit zasterky, tie by mali vyriesit aj rachot kamienkov, lebo mne osobne to viac znie od podlahy ako od kolies...dve muchy jednou ranou ??uvidíme...
Tony píše:a ty nemáš zástěrky? aspoň u nás fasujem jak na předek tak na zadek. ale mezi námi moc to asi nepomáhá...
Tony píše:titanus píše:co sa statistiky hrdzavých dverí týka mozeme si spravit malý prieskum na zraze...v Sosnovej bude 25 aut (prevazne ceed) tak si to tam preberieme a vyhodnotime nasu internu statistiku![]()
P.S. ked tu citam o odreninach od kamienkov asi idem kupit zasterky, tie by mali vyriesit aj rachot kamienkov, lebo mne osobne to viac znie od podlahy ako od kolies...dve muchy jednou ranou ??uvidíme...
a ty nemáš zástěrky? aspoň u nás fasujem jak na předek tak na zadek. ale mezi námi moc to asi nepomáhá...
Tony píše:Takže je už více než jasné, že co se týká toho obouchaného laku od lišty u SW (a i mého hatche :-x ) je špatný výrobní postup a ne neopatrné zacházení. To bude mít kia co dělat, aby takhle opravila všechny SW (a nejen ty) co vyjely z fabriky. Jen pro ní doufám, že se to týká jen modelového roku 2007.
Jinak už jsme dva co mají chytlé páté dveřejá a Nikodem. Takže jak tady někdo tvrdil, není to jen jeden případ. Však počkejte až pořádně umyjete auto po zimě. Mám takové tušení, že se řady nášeho neoficiálního "klubu přátel rzi" rozšíří...
emann píše:no dneska jsem to našel taky ,mám to tam odřený až na kov od toho plastu,mě asi trefí,a na zadních dveřích jsem našel tu rez která se tady taky popisovala v jiném tématu,takže mám po náladě
Tony píše:emann píše:no dneska jsem to našel taky ,mám to tam odřený až na kov od toho plastu,mě asi trefí,a na zadních dveřích jsem našel tu rez která se tady taky popisovala v jiném tématu,takže mám po náladě
hmmm taky 1,6crdi... měl jsi auto na objednávku nebo jsi bral skladovku popřípadně předváděčku? viděl jsem totiž že máš nákup 11/2007. zatím jsme totiž dva co máme taky tu rez, oba 1,6crdi ale vyrobeno 5/2007. snažím se tak zjistit jestli to opravdu nebyla jedna várka co měla buď špatný lakovací postup nebo nekvalitní plechy. doufejme že to první...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé