Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
No pripada mi to ponekud preplacane, ty ruzne prolisy, ja osobne bych si takove auto nekoupil. Je videt ze Hyundai jde trochu jinou cestou. Doufam, ze nasledovnik nove generace ProCee´d nebude vypadat stejne.
Nemůžu si pomoc, vidím v tom tvrdý FL Pro_cee´da, zadní část nalepená z Megane coupé, a přidalo se něco ještě z Opla je to Cabrio, ale jméno mi vypadlo, vnitřek drží linku Hyundai, představte si předek, s tygří maskou, boční linie jsou jasné ale motor by to chtělo aspoň tu 1,6 s přeplňováním anebo tam osadit ten připravovaný 2 litr turbo...
No moc mě to nenadchlo. Mě to taky připomíná silně Megana. Motor asi nebude špatnej - 102 kW, 167 Nm. Já má Ceeda 1,6 benzin, 92 kW a plná spokojenost.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
jako nevypadá špatně ale proč se panebože směje???? sportovní "coupe" s výrazem naivní slépky... kdyby ten nasávací otvor otočili naopak tak by to bylo určitě lepší. když si chci koupit "milé" auto nejdu do coupe.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km
Moc vyvedený design.Mladý,odvážný,nový a dynamický. Doufám že i motory splní očekáváni dynamiky,která jde z designu.Cena by mohla začít pod 500 000,-a bylo by to super Ted čekám,s čím přijde ,ta ještě žádný pěkný sporták nemá