Mikalo: nevim co tvoji odpovedi chces naznacit - nerozumim tomu co jsi mi chtel sdelit. Koreu si vazne nepletu, mam za sebou neco malo z politologie

C4 nemam, pze stale vlastnim Cerato (to je taky KIA

Kdybych mel zit stale predsudky, tak korejce nemam, stejna jako by ho nemel asi nikdo z vas. Nemam rad reci typu jedna baba povidala, radsi si ctu fora, kde se clovek dozvi realitu od uzivatelu a ze by ti soucasni Francouzi trpeli az tak vyraznymi problemy... oznacil bych to spis za detske nemoci a kdo je nema? KIA je nema?
Takze az jednou budu mit treba frantika, nebo itala a budu trpet, teprve potom si muzu dovolit delat zavery na tema kvalita. Nechovejte se prosim, jako nektera individua na auto.cz.
Ceed je prumerne dobre auto, tak jako kterekoli jine... jina ovsem v jistych zalezitostech strci ceeda do kapsy. Ted jde jen o to, jestli nekdo z beznych ridicu trapi kazdy den svuj vuz na hrane apod.
Kdyz se vam nezdaji frantici, prosim, co treba italove a jejich BRAVO? nebo vyprodejovy Focus? A co takhle priplatit si 15-20 tisic a mit skladoveho Golfa? Nikdo nechce?
Duvod proc muj tata zvolil v 5/2005 Cerato a v 11/2007 byla neodeolatelna cena, vzhledem k vybave a nabizene uzitne hodnote, proti predrazene konkurenci. Vzdyt v te dobe stal Focus, v podobne vybave jako Cerato, temer 550 tisic... o jinych znackach nemluve. V dobe Ceedu to bylo uz jen kolem 470 a dnes je Focus ve vyprodeji za 280 ve vybave, ktera za tu cenu nabidne vic nez ceed za uvedene ceny pro letosni rok.
Jeste mi nikdo nesdelil logicky argument, proc vzit ceeda s horsi vybavou, nez zavedenou komnkurenci za stejnou, nebo o neco nizsi cenu.
At mi nikdo netvrdi, ze si tehdy kupoval ceeda proto, ze ho chytil za srdce a tak strasne ho chtel, ze se vybodl na evropske vozy - NE, kazdy jste ho kupoval pro vyborny pomer cena/uzitna hodnota (vybava)...