Tak na TN.CZ jsem našel mapku naší silniční sítě, ve které je vyznačeno, které silnice jsou jak nebezpečné, krizové. Jsou to sice údaje z roku 2005, ale i tak si myslím, že až tak mnoho se od té doby nezměnilo. Řada z nás teď v nadcházejícím období bude hodně cestovat, tak na těch krizových silnicích dávejte pozor.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
presne toto sa mi stalo pred cca mesiacom s BMW X5 medzi Trnavou a Nitrou...predbiehal som kolonu v 140km/h a v polovicy kolony ma zacal vyblikavat aby som uhol...kedze by som musel spomalit tak na 110,- aby som sa zaradil medzi auta rozhodol som sa dokoncit predbiehanie este cca 3 aut..hned potom som sa zaradil...mlady chalanisko mi rukou ukazal ci mi sibe a hned sa zaradil predomna a spomalil ma na cca 40km/h tak ze medzi nami by sa nevosiel uz ani vlas najhorsie je ze auta zamnou mali tiez co robit aby to ubrzdili
je to strasne co sa dnes deje
Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat? Pumpkin: Nikdy!
Jó, Bolivie!! Cesta celkem v pohodě, však je vidět, že jede v klidu, žádné vymrzlé díry ani výtluky, nevýhýbá se kanálům, nekličkuje mezi jámami. Akorát ta šířka je taková.................. dalo by se říct ....taková - všelijaká!!!
Bohužel musím konstatovat že u nás je to na silnicích divoký východ. U nás si často řidiči léčí pocit méněcenosti za volantem a podle toho to taky vypadá.Ohleduplnost žádná,respekt k dopravním předpisům žádný.Na našich silnicích musí bejt člověk furt ve střehu,jako v nějaké videohře Nejlíp se mi jezdí v Německu,Beneluxu,Francii.