Kia dává sedmiletou záruku na všechny své modely

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Kia dává sedmiletou záruku na všechny své modely

Příspěvekod vladislav » 30.12.2010 09:55

Mám auto 3 roky..Naposled jsem reklamoval tyčku stabilizátoru.Okamžitě byla vyměněna...Měl jsem najeto 65.tis kilometrů..Myslím,že nějaký článek o 50.tis je taky naprostý nesmysl..Kdykoliv jsem do servisu přijel tak byla vstřícnost a ochota můj problém řešit..Cena garanček byla jedna z nejnižších co zde ostatní udávali...A právě proto si vezmu od nich i druhé auto za sebou a bude to značka Kia....Mám v poslednich letech páté nové auto za sebou..Vždy jsem kupoval jinou značku..Tentokrát jsem zůstal u stejné... :thu: Dneska není nové auto jen o značce,ale hodně i o kvalitním servisu..A zbavovat se 7 leté záruky je podle mě hodně a hodně nerozvážné v dnešní době kdy kvalita všech aut šla dolů..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 10:47

vladislav píše:Mám auto 3 roky..Naposled jsem reklamoval tyčku stabilizátoru.Okamžitě byla vyměněna...Měl jsem najeto 65.tis kilometrů..Myslím,že nějaký článek o 50.tis je taky naprostý nesmysl..Kdykoliv jsem do servisu přijel tak byla vstřícnost a ochota můj problém řešit..Cena garanček byla jedna z nejnižších co zde ostatní udávali...A právě proto si vezmu od nich i druhé auto za sebou a bude to značka Kia....Mám v poslednich letech páté nové auto za sebou..Vždy jsem kupoval jinou značku..Tentokrát jsem zůstal u stejné... :thu: Dneska není nové auto jen o značce,ale hodně i o kvalitním servisu..A zbavovat se 7 leté záruky je podle mě hodně a hodně nerozvážné v dnešní době kdy kvalita všech aut šla dolů..

Já se záruky nezbavuji.Jen hledám cestu,jak za ní zaplatit co nejmín.Tvá poslední věta nemá logiku.Když někdo dává větší záruku,tak to dělá z důvodu lepší kvality. Ty tvrdíš ,že šla kvalita dolů,to by byla automobilka sama proti sobě,aby navyšila záruku,když ví,že auto je čím dál horší.Jezdím do Itálie a zkusím se zeptat tam.Dcera tam měla 5 let Getze a vše si nechala dělat tam. I ty ceny se mi v porovnání zdály celkem přijatelné.Znova píšu ,že se nechci střepat garanček ,ale chci at někdo už konečně zdůvodní ,PROČ STOJÍ LITR.HELIXU 600? :thu:Když to tak pročítám ,tak jsou jedny a ty samé závady. Tyčky stabilizátoru a reznoucí dectičky. O těch tyčích si myslím svoje. Kde kdo sere na auto kola jak od žebřináku anízkoprofiláče a pak se diví na naších cestách.To musí dostávat šupy jak prase. Pak se nedivím ,že to auto je vytlučené.Jak tyčky ,tlumiče :thd:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 30.12.2010 10:54

Nevím proč hledáš tady mezi námi někoho ,aby zdůvodnil tu cenu 600 za litr...Ani jeden z nás to myslím neúčtoval...A že kvalita u všech značek aut šla dolů..O tom si můžeš informovat všude...Hlavně klid a pohodu.. :drink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 11:01

:D Neboj jsem v klidu.Asi jsem nějaký ekolog, protože mě štve,že se po pár tisících km vyleje kvalitní olej. :x
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod mbiron » 30.12.2010 11:47

Vetsina z nas pouziva original obuti jak plechace tak alu a stejne tak pneu, tech par jedincu co chce mit kola jak Q7 je par a i ja jsem musel tycky stabilizatoru menit a to jsem celou dobu jezdil na plechach 15". Tohle je proste bolest motoru vpredu a kvalita silnic tomu jen napomaha. Vytluky ktere jsou ted na nasich silnicich snad nejsou ani na polnich cestach - to je opravdu katastrofa :!:
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 11:53

;) Opravdu jsem zvědav ,zda budu taky měnit tyčky. Motor v předu má dnes 99% aut.Nebylo by lepší zvýšit kvalitu tyček? ,ale to by už fakt jen měnili ten HULIX :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod mbiron » 30.12.2010 11:55

ja myslim, ze odpoved je vic nez jasna - cena aut klesa a tycka bude taky tenci ;) na kazdem dilu se snazi usetrit, bud naklady pri vyrobe nebo ubranim materialu.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 11:56

:lol: Možná za pár let bude tyčka mít pár mm a záruku potáhnou na 10 let :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 30.12.2010 13:22

@Korejcobijec: ... jestli si myslíš, že problémy s tyčky stabilizátorů se týká pouze vozů značky :kia: pak se mýlíš. Moje předchozí Fábie měla stejný problém, stejně tak otcova Octávia ... je to problém u všch značek na našem trhu ... proč asi :?: ... odpověď už je tu napsaná několikrát :yes:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 13:26

;) Já měl 6 let Pikáča a o žádných tyčkách natož závadách jsem ani nevěděl.Jediná závada byla výměna žárovky v parkovačce a 3x výměna oleje.Dokonce při prodeji ještě měl motor původní svíčky. ;)Najeto 45 tisíc.Zcela bezproblémových
Naposledy upravil Korejcobijec dne 30.12.2010 13:29, celkově upraveno 1
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod mbiron » 30.12.2010 13:27

Korejcobijec píše:;) Já měl 6 let Pikáča a o žádných tyčkách natož závadách jsem ani nevěděl.Jediná závada byla výměna žárovky v parkovačce a 3x výměna oleje.Dokonce při prodeji ještě měl motor původní svíčky. ;)

No jestli to nebude tim ze Picanto bude o nejake to deko lehci ze? :D
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 13:30

:) Asi jo nebo to bude tím ,že tam nemastím kola jak naQ7 a nelítám s tím 200 :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod safi » 30.12.2010 13:32

Po Zraze v Konstantinových Lázních len sucho konštatujem , že životnosť tyčiek je priamo úmerná počtu ciest Praha - Brno po najstaršej diaľnici , tuším D1. Ľavý pruh ešte ako - tak , ale vpravo je to tankodrom. / Aj pre Slovenských členov by som našiel podobné úseky, ale toto mi tak utkvelo v pamäti/.
Považujte to len za ilustráciu vyššie napísaného.
KIA SOUL 1,6CRDI 94kW Obrázek
safi Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Kia Soul (2009)
63600 km @ 6.05 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 13:34

;) Nejhorší úsek a ostuda tohoto státu je dálnice Vyškov -Brno a zpět. ;)
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod PetrLa » 30.12.2010 17:48

no po pravdě, 45 000 tu mnozí najedou za rok.....jestli jsi najel na Pikáči toto, tak se nedivím. Ono je to taky od dost jinak konstrukčně řešené, protože je to celé menší, užší, lehčí atd. atd. Tím pádem menší páky.

Kolik ročně najezdíš? Podle toho co máš v profilu typuji do 5000 km.
Víš ono se to pak každé automobilce vyplatí ty díly ošidit, když 90% jejich zákazníků najezdí tak málo, že se jim ta vada po dobu záruky nemůže objevit. To se dá pak lehko spočítat, zda se vyplatí to zbylým 10% vyměnit.

Všechno je to jen o penězích, akcionářích, ziscích....
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion