vladislav píše:Měl jsem celý víkend zapůjčenou Kia Sportage ,tak jsem mimo jiné vyzkoušel i tuto vlastnost nulování průměrné spotřeby...Ani po dotankování paliva více jak 20 litrů dvakrát..Ani během celého víkendu se ta spotřeba sama nevynulovala..Tak si říkám když to jde u jednoho modelu proč to nejde u druhého...
Tomík píše:info pro MiH:
Prosím Tě, to jsi z Likavky u Ružomberka??
čus
vladislav píše:vladislav píše:Měl jsem celý víkend zapůjčenou Kia Sportage ,tak jsem mimo jiné vyzkoušel i tuto vlastnost nulování průměrné spotřeby...Ani po dotankování paliva více jak 20 litrů dvakrát..Ani během celého víkendu se ta spotřeba sama nevynulovala..Tak si říkám když to jde u jednoho modelu proč to nejde u druhého...
Tak musím opravit toto své tvrzení..Jelikož v manuálu jsem vyčetl ,že i ve Sportagi se ta spotřeba nuluje po doplnění více jak 6 litrů paliva...Bylo to asi tím,že se mi nevynulovala hned ..Já jsem na to vždycky koukal než jsem se pohnul z místa...Jelikož jsem jel celou cestu stejným stylem tak jsem na to nulováni po určitém čase ani nepřišel..Benzin jsem bral dvakrát jen na cestě tam..Ale jsem přesvědčen ,že k samočinnému nulování nedošlo....Průměrná spotřeba se mi pohybovala pořád okolo 7,5 litru/100km...Tak se omlouvám za mylnou informaci i když jsem byl přesvědčen,že se to nenuluje..Přesně to zjistím,až auto budu mít doma...
Beda píše:
- Offtopic :
- Hadam ti nezamrzlo palivo v nadrzi
pak jemozne, ze se spotreba nenuluje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé