Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ok upresnim: ja mam namontovane neoriginal, ale zistil som ze kia ma vo venge spravenu predpripravu na original... Takze ak mam neoriginal, je jasne ze priprava na original je nevyuzita
KIA Venga 1,4 CRDI 66kw + panoramatická strecha...
nahrazuju ty svoje ukradené. zbyly mi vzadu 2 senzory a nemůžu sehnat níhradní tak to udělám tak že je dám dopředu do rohů + na zadek přijde ještě kamera (mám doma už snad půl roku ) s vývodem na vestavěnou navigaci (v opravě).
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km
taky přemýšlím o park.asistentovy. Jenom hledám jaké má využití kamera(jestli to neni jen frajeřina),jestli nestačí jen displej.Ten v zrcátku se mě líbí,nevíte jak to vypadá ve skutečnosti když se tam připne to druhé zrcátko a funguje pak zklápení proti oslnění?? Ta kamera je v provozu pořád nebo jenom při zařazení zpátečky. Dál mě nic nenapadá snad posléze,tak kdyby někdo měl zkušenosti nech se podělí.
Ja som kupil Rio Sporty teraz v novembri.Aj ja chcem namontovať parkovacie senzory.Zrkadlá sú peke velké a ja za boha nedokážem odhadnúť vzdialenosť.Pripadám si ako v autoškole.Z Tháliou som zaparkoval na chlp presne.Rio je malé auto ale tie senzory nič nepokazia.
Dnes som bol objednať poťahy na Rio.V MAD stoja 143eur.Sú trochu drahšie ale presne šité na konkrétny typ auta.Pýtal som sa na senzory.Že 140euro bez montáže.A to je len zvuková signalizácia.Tieto isté senzory stoja 39eur.Už nevedia čo by za to pýtali.
Tomi_san píše:Ja mám display v zrkadle. Je to uchytené na origo zrkadle a sklápanie neni problém.
nazdárek ják to máš vyřešené s tím přicvaknutým zrcátkem? mohl by jsi hodit nějaké foto jak to funguje a jak to vypadá? docela o tom uvažuju víš a ponevadz ty co mi zbyly vzadu si chci dát dopredu a nechat si tedy na palubce displej tak by bylo blbe mít vedle sebe dva displeje a kupovat na zadek i předek mi příjde jako škoda když mi zbyly ještě dva funkční a které by ten předek pokryly. díky
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km
Na svém Riu mám neznačkové parkovaci senzory (kolem 1 000.- Kč) dva a půl roku, které jsem si sám (s kolegou) zabudoval a zprovoznil. V činnosti jsou pouze při zpátečce a signalizace je akustická. Hlídám si pouze předek vozu. Akustické signály se ozývají cca. od 1m, časové prodlevy se zkracují, až při 30cm to píská nepřetržitě.