Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod TWiDY » 12.02.2008 14:14

vlafi píše:......]Proto jsem dostal radu,která je pro všechny a asi jí bude třeba tvrdě dodržovat a to-S každým problémem se otáčet nejen na dealera,ale hlavně na importéra!!!!
.....

Já bych ještě dodal, obracet se nejen na českého (místního) impotréra, ale i na
Kia Motors Europe
Hauptstrasse 185
65760 Eschborn
Germany

popřípadě se dá stížnost poslat přes webové stránky http://www.kiamotors.com/
39.000 km @ ---> ObrázekObrázek
TWiDY Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2006)
50000 km @ 7.6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 12.02.2008 15:44

Anonym píše:Co napsat?Myslím že problémů drazí pánové začně víc!!!Docela mě v tom utvrzuje chování jak těch nahoře tak těch dole.Ti narovinu řeknou to co já ,že tomu nevěří a bohužel jsem se přesvědčil že KII ,jde jen o to aby jakákoliv závada,jakákoliv reklamace se nedostala ven.Dělal se humbuk kolem toho, jak je auto kvalitní apod.Ale jelikož si dále zjištuji co a jak, bude to naopak.Auto bude mít jen ten hezký kabát.Tím vás nechci strašit ale myslím že na ty mé řeči dojde.Je totiž dost věcíí které se bohužel doslechnu jinde a co mě docela vzalo,např. že dodávka dílů trvá dost dlouho.A lidi začínají docela přemýšlet než koupí KIU. Navíc je mi jasné že se auto musí prodat ale když slyším ty řeči jak je kvalitní výroba atd.je mi osobně zle.Už za všechno mluví i případ kdy jeden z vás dal auto do servisu a jak dlouho trvalo než dali novou převodovku.Pokud by to fungovalo jak má, tak jeden den ji vyndám ,druhý den zistím závadu pokud to neudělám hned ten den na to nechám přivézt druhou a auto může to tří až čtyř dnů vyjet ven .Prostě ano ,já nemám důvod zde psát jak jsem s autem spokojen.Navíc mi stačí i to jak pan ....... radi ........řeknete zakazniku ze ma volnou rezervu ktera boucha ,nebo at teda nezapina blinkry ale at se jich jen dotkne pak se mu nestane ze mu nevypínají atd.Prostě mě osobně je z toho na b...í!!!

Ale Anonym to není jen značka KIA.. :no: :no: Já si tohle zažil,napřiklad u Peugoeta..a to bylo auto které se vyrábělo 6 dlouhých let a ty samé závady jako na začátku výroby... :yes: :yes: Je to taky na přístupu lidí v servise....pokud vím tak jsi říkal,že ti auto prodává kamarád...Já dobře vím v jaké si ted situaci ..přesně tohle jsem si zažil u Peugeota..před půl rokem...ale bohužel na něj byla záruka dva roky..a kdybych si ho nechal tak mi zbyly jen oči pro pláč..Myslím,že to auto má hodně dobrých vlastností...u tebe se bohužel vyskytlo hodně závad,ale jak říkám je to dnes hodně o tom jaký chytneš kus....Já jsem zatím se svým autem spokojený...pokud by se mi mělo opakovat co u Peugeota??...byl jsem z toho tenkrát úplně pryč ..chodil jsem na Peugeot club...a našlo se tam hodně spokojených majitelů ..prostě jsem měl tenkrát smůlu....A proto bych nezatracoval značku Kia....Ceed je zatím to nejlepší auto které jsem kdy měl ... ;) ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 12.02.2008 18:50

Jedině co vím že zaruka je jen na papíře, ale jakmile dojde na to aby to a to vyměnil už to tak jednoduché nebude.A o tom jsem přesvědčený.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 12.02.2008 20:14

No nevím to je věc názoru..já doufám,že to tak nebude.Zatím jsem neměl možnost si tuto věc ověřit v reálu....Odlepující originál lišta na dveřích mi byla vyměněna bez jakýchkoliv problémů,víko mototu seřízeno,vyčnívající víčko nádrže ,které jsem reklamoval mi chtěli opravit hned ,ale jelikož by museli sundavat všechny plasty v podběhu zadniho kola a viděl to praci na delší dobu tak jsem to nechal na 1.servisní prohlídku..ale okamžitě mi na dobu opravy nabízeli náhradní auto....to víčko mi vyčnívá tak dva milimetry....bylo jen na mě jak se rozhodnu...zastávám názor čim méně se mi v tom budou jak se říká lidově hrabat tím lépe....po předchozích zkušenostech z servisu Peugeot,kdy mi pokaždě neco naoplatku zkazili...Zdálo se mi ,že mi něco vrže v kabině..už jsem to chtěl reklamovat tak jsem vyndal úplně všechny věci s auta a hle ono to přestalo...dal jsem je zase zpátky a nějaké to vrznutí neřeším...ostřikovače i blinkry nejsou ideální..ale kde je napsáno jak to má správně být ..jestli je na to nějaká norma asi ne...A proto můj názor na toto auto zatím..Zlatý Ceed proti Peugeotu307..A za tím si stojím po mé zkušenosti... :yes: :yes:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Jakub » 12.02.2008 20:22

@vladislav

Mechanismus zavírání víčka nádrže je přístupný po odmontování koncového světla. Není třeba sundavat něco jiného. :wink: Měl jsem to rozdělané, když jsem dával parkovací senzory.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod vladislav » 12.02.2008 20:27

jakub píše:@vladislav

Mechanismus zavírání víčka nádrže je přístupný po odmontování koncového světla. Není třeba sundavat něco jiného. :wink: Měl jsem to rozdělané, když jsem dával parkovací senzory.

Aha tak vidíš tak se na to kouknu sám.....ty tam máš někde návod vid.....a zkusím si to udělat z láskou doma sám v garáži...Děkuji Jakube.... :shifty: :shifty:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod TWiDY » 12.02.2008 21:17

vladislav píše:......Zlatý Ceed proti Peugeotu307..A za tím si stojím po mé zkušenosti....... :yes: :yes:

No osobní zkušenost s P307 nemám, ale je pravda, že "hororových" příběhů se dá najít hodně. Asi nejlepší je tento
http://www.crushmy307.co.uk/problems.html
nevím jestli ty stránky znáš, ale stojí za to si tu story pročíst..... a řešení je taktéž originální

Další zajímavé stránky ohledně výrobků jistého francouského konkurenta je zde:
http://www.reklamace.vyrobce.cz/

Taky zajímavé čtení :no:
39.000 km @ ---> ObrázekObrázek
TWiDY Muž
Přispěvatel fóra

Kia Rio II (2006)
50000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod peci » 12.02.2008 21:35

Fuj, to jste mě s tou korozí vyděsili. Hned dneska ráno jsem naběhl k autu a jal se studovat zadní dveře. A díky bohu po vlhkosti či dokonce korozi zatím ani památky ... Kéž mu to vydrží. Držím palce při reklamaci a opravě.
peci Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 13.02.2008 11:11

Tak jsem dneska pozorně obhlídnul své dveře a asi brzy se připojím k Vlafimu a grafixovi :-( Našel jsem ve stejném místě co píše grafix
grafix píše:Doufam ze nekoukas pod tesneni :) Neni to totiz pod gumou, je to v te V drazce vznikle svarenim dvou kusu materialu. :?
začínající reznutí, což mne vůbec nepotěšilo :-( Je to zatím hodně malinké, ale je to tam.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 14.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
14777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Jakub » 13.02.2008 12:27

snike, nestraš :shock: :shock: :shock:
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Jezevec33 » 13.02.2008 12:29

snike píše:Tak jsem dneska pozorně obhlídnul své dveře a asi brzy se připojím k Vlafimu a grafixovi :-( Našel jsem ve stejném místě co píše grafix
grafix píše:Doufam ze nekoukas pod tesneni :) Neni to totiz pod gumou, je to v te V drazce vznikle svarenim dvou kusu materialu. :?
začínající reznutí, což mne vůbec nepotěšilo :-( Je to zatím hodně malinké, ale je to tam.
Tak to začíná být znepokojující... :neutral:
Quot capita, tot sensus
Jezevec33 Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Citroen C2 VTS (2007)
100000 km @ 9.4 l/100km

Příspěvekod Martin » 13.02.2008 12:40

Ty sváry se mi nelíbili hnedka, hned jak budu mobilní tak se na to musím pořádně zaměřit, jestli tam ta rez nezačíná taky.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 13.02.2008 14:14

snike píše:Tak jsem dneska pozorně obhlídnul své dveře a asi brzy se připojím k Vlafimu a grafixovi :-( Našel jsem ve stejném místě co píše grafix

Muj nazor je, ze to je vyrobni problem... Nekdo to tam mit bude, nekdo ne. Je to na takovem miste, kde neni prima vlhkost z venku, takze nejake postupovani koroze nehrozi, navic je to lehce svepomoci opravitelne.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vlafi » 13.02.2008 15:04

Dnes jsem byl v Dolnisu..Včera jsme se dohodli,že tam co nejdříve dorazím a nejdřív napíšeme klasický zakázkový list..Je to sepsané a ted se počká jaká bude odpověd..Rozhodující bude co odpoví na ty fotky..Dle toho se to pak bude odvíjet..Také jsem hned řekl,že už jsme tři :huh: k tomu je třeba dodat,že každé auto bylo vyrobeno v jiný čas což je zajímavé..Proto ještě jednou prosím o prokoumání i dalších členů,v případě,že nás bude více,tak se to bude i lépe řešit a hlavně to nebudou moc pořád utajovat..

Rozsah sjednané opravy
LZ dveře-začínající povrchová koroze na orním rámu dveří (PZ to samé)
Plánovaný rozpočet: 29 750,- s DPH a to je za opravu..Za komplet nové dveře zhruba 40 tis navíc..
Jinak je zadaný zakázkový list,ale auto mám u sebe..zadávalo se to,aby to bylo i oficiálně..Já se zaměřuji na odpověd,která přijde na ty fotky..

Zárověn se domluvilo i toto http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=760
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 13.02.2008 15:08

Hmm,hezká cena ,ale nechápu za co,to má KIA pozlacené dveře?Kurňa ,at fabrika pošle nové nalakované dveře,servis to přehodí a nemůže to přece tolik stát.Já už fakt nemám slov.
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady