Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod Návštěvník » 25.11.2007 23:39

:yes: vlafi by měl neodkladně v rámci svých možností navštívit servismana...protože rez po necelým roce je opravdu velmi pováženíhodný důvod k pesimismu :whistling:
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vlafi » 25.11.2007 23:40

Dobře řečeno..I já jsem zvědav,jak se to bude řešit..Jediné co mě napadá je,že by mi vyměnili oboje dveře,což už je demontáž a to se mi moc nelíbí..Hlavně by se asi přehazovala okna díky těm foliím..Rozhodně vítám rady na co se při tom mám směrovat...nebo si mám říct o nové auto?? :D
vlafi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 25.11.2007 23:40

Ju a to sem zrovna nepatří,ale na vlastní očí jsem četl ,jak KIA Praha ,nazvu to správným výrazem,buzeruje prodejce že musí za ten a ten měsíc prodat tolik a tolik aut.Takže si pokládám otázku proč a je tu vůbec ta kvalita na kterou vlastně chytají zákazníka?Jediné, bohužel ze všech testů co je pozitivní ,je motor,jen motor.To ostatní jak jsem i já psal ,ukáží až najeté km a roky provozu..Ale pokud karoserie ponese známky rzi již po roce začínám mít důvod k tomu, tomuto autu nevěřit.Zní to krutě ,ale je to tak.Pokud tady Vlafi dá vědět ,že to je rez ,po návštěvě v servisu,ztratím úplně důvěru v toto auto a píšu to narovinu.A pokud to stihne do té doby než ho převezmu klidně ho odmítnu.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vlafi » 25.11.2007 23:45

Tak to zcela chápu..Do neděle max tu bude napsané info jak to dopadlo
vlafi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 25.11.2007 23:51

vlafi píše:Dobře řečeno..I já jsem zvědav,jak se to bude řešit..Jediné co mě napadá je,že by mi vyměnili oboje dveře,což už je demontáž a to se mi moc nelíbí..Hlavně by se asi přehazovala okna díky těm foliím..Rozhodně vítám rady na co se při tom mám směrovat...nebo si mám říct o nové auto?? :D

...tj teda těžký...neznám nikoho, ani sebe, komu by se tohle přihodilo...každopádně vyhrab z čuplíku lupu a důkladně auto prokoukni, zajeď hezky prstem do rohu, než tam půjdeš, protože co půjde vyměnit, Ti vyměněj...celý auto těžko :no: ...leda by to bylo rezavý někde na rámu...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 25.11.2007 23:51

Vlafi ,znám tě ,alespoň odtuď a vím jak jsi pro tuto značku zapálený a i dost o tomto autě víš,víc jak- mnozí z nás ale tohle docela zamává s každým,dej vědět jelikož já za sebe píšu, že v sobotu si ji mam převzít.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 25.11.2007 23:58

Mě osobně je to hodně divné...jak se tam může dostat vlhkost..na rámu dveří je těsněni tak i na rámu karoserie...a bylo to fakt jen vzadu...schválně jsem se díval na přední tam to bylo suché..přitom ty dveře jsou zapadlé v karoserii i nahoře... :evil: :evil:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod vlafi » 25.11.2007 23:58

Taky to se mnou dost zamávalo..Jsem zvědav jak se vyřeší a rozhodně to budu chtít co nejdřív..V pátek bych měl k večeru dorazit domů,tak to sem ještě hodím,popřípadě na mail.. :yes:
vlafi Muž
KIA Family

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 25.11.2007 23:59

Třeba jěště někdo přídá svůj postřeh ,jak to má.Ale bude to zajímavé.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod hansk » 26.11.2007 11:03

Zdar, tak to je mazec s tou rzí..... Můžu vám říct, že moje deset let stará sépuše je naprosto "zdravá". A to je origoš komplet korejka. Jediný co je trochu zrzavý, je ploška kde je uchycena zásuvka na tažný zařízení - ale to je přidělávaný dodatečne.

A to je taky jedna z věcí, proč já to :scooter: tak :love: . Vůbec na svůj věk nevypadá....
A to prosím parkuju venku.
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 26.11.2007 11:50

Tak to jste mě pěkně nepotěšili,vypadá to že autíčko nebude až tak dobré po všech stránkách,kupuju ho na to aby sloužilo a né hnedka řešit závažné problémy.Mám sice složenou zálohu jenom 10 000,-kč,ale klidně je oželím a radši budu přemýšlet o něčem jiném / auto se mi moooc pořád líbí / . Budu pečlivě sledovat jak se zachovají v servisu.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 26.11.2007 13:12

No dneska jsem opět navštívil servis.Trochu jsem pokecali a pak jsem volal do Prahy.Tam mi řekli že karoserie je pozink, ale já reagoval tak ,že jsem odpověděl , na netu jsou video ukázky jak se karoserie namáčí ale holý skelt,nikoliv dveře.Takže na mou odpověd jestli i dveře jsou pozink už nikdo nedokázal odpovědět.Jsem zvědavý kdo tohle teda rozluští.Jinak jsem jim řekl ,že jakmile se tohle dostane ven, jestli to teda není jen jeden kus,budou mít po kšeftech.A servis- když na ty fotky koukli, jediné co řekli že to musí být už z výroby nějaká vada,holt je otázka jaká?No je tu záhada.Tak jsem zvědavý jak Vlafi pořídí.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 26.11.2007 13:45

Anonym píše:No dneska jsem opět navštívil servis.Trochu jsem pokecali a pak jsem volal do Prahy.Tam mi řekli že karoserie je pozink, ale já reagoval tak ,že jsem odpověděl , na netu jsou video ukázky jak se karoserie namáčí ale holý skelt,nikoliv dveře.Takže na mou odpověd jestli i dveře jsou pozink už nikdo nedokázal odpovědět.Jsem zvědavý kdo tohle teda rozluští.Jinak jsem jim řekl ,že jakmile se tohle dostane ven, jestli to teda není jen jeden kus,budou mít po kšeftech.A servis- když na ty fotky koukli, jediné co řekli že to musí být už z výroby nějaká vada,holt je otázka jaká?No je tu záhada.Tak jsem zvědavý jak Vlafi pořídí.

...tak to je ale dost na pováženou :idea: ....protože už zbývá jen zavolat tomu maníkovi k ponku do Žiliny, kteréj tam ty dveře kompletuje, co s nima vyvádí, než je přišroubuje k autu :huh: ....ale aby neměl klouzáka....to by jsme se zasejc h...o dozvěděli :no:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 26.11.2007 14:22

tak jsem pečlivě okoukl otcova Cee´da který ho má od května a na zadních dveřích pod a v okolí těsnění žádná stopa po korozi. Tak pevně věřím, že Vlafiho problémy jsou s spojené jen se začátkem výroby Cee´da, případně že jde o ojedinělý případ. Snad se servis k tomu postaví čelem a Vlafiho problém vyřeší ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 26.11.2007 15:27

Byl jsem v sobotu na wapce kde jsem to pořádně myl....tak potom se mi mohlo za těsnění u dveří dostat trochu vody :huh: .....byl jsem během tohoto měsíce na wapce asi třikrát...zrovna ted jsem přišel z garaže kde jsem potkal taky jednoho Ceeda a s dovolením jsem se mu podíval pod těsnění dveří...měl to tam suché a čisté.... ;) ;) Má ho už od května....tak si myslim ,že to bude dobré..akorát ten výklad kdy se nevstahuje záruka na prorezivění..je opravdu divný.. :idea:

http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=281
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

PředchozíDalší

Zpět na Závady