vasatkoj píše:Uvažuji o koupi Ceeda SW a tato věc mě nějak odrazuje. Jaký je hluk ve srovnání s .....
Měl jsem možnost řídit nebo se svézt ve spoutě aut a jsem přesvědčený o tom, že hlučností cee´da nijak nevybočuje od ostaních aut nahoru. Spíše naopak. Já osobně charakterizuji cee´da za velice tiché auto. Ano, má své mouchy, ale to má každé auto nějaké. Občas zavrže palubka, ale to bych spíš viděl jako důsledek rozdílů teploty v kabině a na palubce kolem ofuků (i když důvodů může být kupa). Jestli sem někdo píše nějakou závadu, nedostatek, je třeba to brát tak, že se to může stát samozřejmě u nějakého auta, ale v porovnání s ostatními prodanými vozy..... Kdyby to byl rozšířený nedostatek, tak to sem bude psát daleko více lidí. Takovým nedostatkem bylo třeba přirezávání destiček, ale po FL sem tento nedostatek snad už nikdo neuvání. Podobné to bylo se svítivostí (dnes taky vyřešeno jinou parabolou). Cee´d je nový model, a co se vyrábí těch několik málo let, tak ty mouchy se snad už vychytaly. Aspoň ty podstatné určitě. Nenech se odradit. Cee´d je ve své třídě a navíc v porovnání s cenou velice povedené auto. Uvidíš, že budeš spokojený.