Edit: tak stejné podmínky bych to dnes měl online vycházel jsem jako, že opět nové auti , Konečná cena pov. a havarijko (po všech slevách) 18 950 Kč ročně
rehmen píše:Ještě k ČP - každému se holt vyplatí nějaká jiná pojišťovna. Já jsem jen nechápal, že se mě vyptávali jestli třeba rodiče nebo prarodiče nemají nějakou pojistku, že bych mohl automaticky dostat stejný bonus jako oni. To mi hlava nepobrala, že kdyby měl děda pojištěnej barák u ČP, tak já dostanu slevu na havarijko? Nemám sice vystudované pojišťovnictví nebo aplikovanou statistiku, ale stejně si myslím, že neexistuje souvislost mezi mojí mírou nehodovosti a tím kde má můj prarodič pojištěný barák![]()
Nicméně chápu, že když má někdo půl rodiny pojištěný u ČP, tak se mu to může vyplatit. Já jsem spíš zvědavej kam se mi pohne bonus za rok - budu už ve "spolehlivější" kategorii přes 27 a k tomu ženáč
Mirek28 píše:To pojištění v rodině se týká pouze auta, u ČP když má někdo z rodiny pojištěné auto, můžeš dostat stejný bonus jako má on.
olin píše:Pojišťovnu jsem vybíral přes portál http://www.top-pojisteni.cz. Při uzavření on-line je většinou nižší pojistné. Povinné mám Direct včetně čelního skla
s max. bonusem za 2590 Kč/rok, havarijní (havárie+živel) bez krádeže u Triglav opět s max. bonusem za 4400 Kč/rok - poj. částka 320000 Kč,
spoluúčast 5%. Každý rok pojistnou částku u havarijky snižuji, aby odpovídala aktuální hodnotě vozu. Při případné totální škodě je pro mne výhodnější
rozdíl mezi novou cenou a pojistnou částkou doplatit. Kdo má častější pojistné události (u mne zatím 1x za 30 let) , u toho by to mělo být naopak.
Ve smlouvě pak musí být jasně uvedeno, že se jedná o pojištění na novou cenu, jinak pojišťovna automaticky odečte amortizaci
titanus píše:
- Skrytí obsahu aktivováno
- Skrytý obsah může prohlížet pouze registrovaný uživatel fóra
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé