Kmet píše:Nazdárek lidičky.Obávám se, že nulování průměrné spotřeby vyřeší
dopsáním tohoto jevu do manuálu. Mám čerstvou zkušenost s Toyotou, konkrétně Yarisem - taky se mu nuluje PS po dotankování více jak 6l paliva, ale má to uvedeno v manuálu. Asi to bude v Asii běžný postup.
Kmet píše:Nazdárek lidičky.Obávám se, že nulování průměrné spotřeby vyřeší
dopsáním tohoto jevu do manuálu. Mám čerstvou zkušenost s Toyotou, konkrétně Yarisem - taky se mu nuluje PS po dotankování více jak 6l paliva, ale má to uvedeno v manuálu. Asi to bude v Asii běžný postup.
Umbram píše:No taky mě to strašně štve , že stím nulováním nic nedělají. Já jsem to už v servise třikrát reklamoval, a pokaždé stéjna odpověď „nevime jak to vyřešit KIA nedává žádné instrukce, jak to řešit“. Řekli mě ať napíšu do Prahy ,to jedíné prý můžu zatím dělat. No osobně si myslím, že by měli hlavně v servisech urgovat v Praze , že mají naspokojené zákazníky! Každopádně jsem jim do té Prahy email poslal, ale zatím žádna odpověď. Tady je text co jsem jím napsal.
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat na náhodné nulování palubního PC ve voze značky KIA Venga,kterou mimochodem vlastním.Chtěl bych hlavně odpověď,kdy bude tento problém konečně vyřešen,protože se mi zdá,že tento primitivní problém KIA řeší poměrně dlouho,což ji mimochodem zrovna dobré jméno nedělá.V servise jsem už byl několikrát, a nejenom s palubním PC, a na otázku co budou s tím nulováním dělat, mi bylo vždy odpovězeno, že o problému vědí, ale že KIA zatím nemá řešení jak to mají opravit. Tak mi připadá, že buď u Vás v KIA Motors pracují sami nekvalifikovaní inženýři, a nebo na nás zákazníky KIA kašle. Mě osobně se zdá, že by stačilo zrušit funkci nulování při dotankování paliva,(o které mimochodem není v manuálu ani zmínka) a problém by možná byl vyřešen.
Předem děkuji za kladnou odpověď.
S pozdravem p.Jirka ………
PS: VIN mého vozu je …………………………………………
jirka.zc píše::kia:Zdravím všechny a také jsem napsal další urgenci p.Kulhánkovi. (viz text)
![]()
![]()
Zdravím vás opět pane Kulhánek, když jsem vám v květnu letošního roku jako první psal o samočinném nulování průměrné spotřeby na PP, odepsal jste , že jsou nahlášeny pouze 3 případy a že to postupujete výrobci k vyřešení. Časem jste doufám zjistil na základě dalších stížností na tento problém, že to dělá u všech vozidel, akorát , že si toho uživatelé ani nevšinou, protože mají třeba PP nastaven na jiný údaj. Zdá se nám, myslím tím nás uživatele, kterým to vadí, protože jsme si objednali PP z důvodu informací a hlavně o spotřebě, že půl roku je dost dlouhá doba, aby došlo ze strany výrobce k odstranění této závady. Mluvím i za ostatní, že bychom byli rádi, kdyby se s odstraněním této závady odstranilo i nesmyslné nulování po doplnění zádrže o 8 a více litrů paliva, o kterém mimochodem není v manuálu k vozidlu vůbec zmínka. Prosím o informaci co se s odstraňováním této závady děje a hlavně kdy bude konečně odstraněna. Vaši odpověď budu tlumočit dále čekatelům na nápravu na KIA Clubu CZ/SK.
runis píše:Jj...penízky od nás chtěli, ale teď na nás hezky se...! Omlouvám se za výraz. Někdo si užívá hezkého platu na vysokém místě, ale pracovat to nee. Proč by něco řešil, že? Na mail mu už nepíšeme, takže ho nikdo neotravuje, a on má čas na chvíle pohody v práci s kávou od Dadáka.Přístup KIA je pro mě velkým zklamáním!!! Jen by mě zajímalo, zda majitelé vozu Huyndai IX20 (skoroVengy) mají také takové problémy s PP.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé