Jakub píše:Béďo tohle není žádné zatížení. Databázi o 250MB zvládne i moje kalkulačkaProblém bude v přetíženém serveru, asi na něm jede hodně webů.
ano ano ano ...jsem přesně tohoto názoru....narvali tam víc webů, než ten stroj stíhá.
Jakub píše:Béďo tohle není žádné zatížení. Databázi o 250MB zvládne i moje kalkulačkaProblém bude v přetíženém serveru, asi na něm jede hodně webů.
vladislav píše:Jsem stejného názoru jako PetrLa,že tato změna je spíš skokově..Ne tím že je to zahlcené..A proto si myslím,že nějaké promazávaní témat a vypínání některých funkcí fora nic moc nepomůže..Podívejte se na ostatní fora ty jsou kolikrát větší než je to naše a chodí jim to bez problémů....Počet připojených členů a témat je tam o hodně větší..Já myslí,že Beda a Jakub na to určitě přijdou...Tak je třeba zachovat chladnou hlavu a zbytečně tu nevyvolávat nějaké nálady a paniky..A nechat klukům čas na hledání řešení..Dělá nám to všem to sekání a vyskakování té tabuky je nepříjemné..
Beda píše:Opet jsem jim neco napsal a zatim zadna odpoved, akorat ten web se ted nacita nejak rychle![]()
Beda píše:Ja ted nemam zadny problem a nacita se to fakt rychle, az se divim
Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé