slava píše:Když to tak vidím a jestli je to za stejnou dobu odmražování, tak se to teda změnilo řádně!!! Teď to odmražuje o poznání hůř. Mají Ti mechanici(ne všichni) nějaký divný zrak.
Stefi píše:slava píše:Když to tak vidím a jestli je to za stejnou dobu odmražování, tak se to teda změnilo řádně!!! Teď to odmražuje o poznání hůř. Mají Ti mechanici(ne všichni) nějaký divný zrak.
čas mne nenapadlo změřit ani zapsat, ale asi mám auto se špatně umístěným volentem a vším co k němu patří
![]()
![]()
Stefi píše:@PetrLaTo si myslím rovněž, buď nejaký špatný odbočovač, anebo pmačkané přívody za přístrojovkou, ale prej to je nejaký výlisek a není tam co pomačkat, rozebírat se mi to nechce a v Žilině jsem nebyl,už zbývá jen nejaká klapka
![]()
Všichni se k tomu stavavělí divně taqk jsem to vyřešil po svém když je servis neaschopenStefi píše:Stav před zásahem viewtopic.php?f=22&t=1031, viz v této stati asi 11 příspěvek
Na základě slov technika byla vyměněna nejaká lišta ,když bylo auto na kontrole 60000km, a tady stav po opravě, podle mne se nic nezměnilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé