Jenda:
Já proti nikomu z vás také nic nemám. Proč si to stále musíme i s dalšími opakovat?
Četl jste ty moje příspěvky? Jestli jen trochu rozumíte psanému textu, tak nemůžete tvrdit, že od vás chci politovat nebo že jen házím špínu. Vydávám snad svoje zkušenosti za univerzální zkušenost se značkou KIA? Vemte si, že spousta lidí tady na fóru generalizuje, jak je KIA úžasná, protože jejich auto je úžasné a navíc není ani předražené jako ta (fu, fuj, fuj) Škoda. Jenže to se považuje za vhodný rituál pro fórum KIA, kritické hodnocení KIA ve stejném duchu jsou ale "emoce, hanění značky KIA, nedostatek soudnosti"? Ehm.
Příspěvky mohu stylizovat, jak chci. Nemám rád příspěvky, které vypadají, jako když je psal emocionálně vykastrovaný troglodyt.
A pokud budete číst pečlivě, tak zjistíte, že by mi stačilo jediné. Uznání chyby a snaha prodejce, servisu a importéra problémy řešit, anebo se zpočátku alespoň o problémy aktivně zajímat.
Ale
1) 5 týdnů čekání na rádio a žádná reakce od servisu?
Nebo
2) Odpověď na mail s výčtem nedostatků musím od prodejce urgovat, protože se ani neobtěžuje napsat "řeším to"?
A takto bych mohl pokračovat dlouho. Moje chyba je, že jsem ignoroval varovné signály po zaplacení zálohy -
viewtopic.php?f=20&t=1890&start=15.
Je to poprvé, co mě někdo takto namíchnul. A je vhodné problém vyostřit a na rovinu seznámit prodejce se svými problémy a požadavky, nebo kritizovat JEN na fóru a poté sklopit u prodejce hlavu a pokorně odkývat vše, co mi prodejce nakecá, protože tuší, že za právníka peníze nedáte a že na svých právech trvat nebudete?
První kladné body po dlouhé době získal nyní vedoucí prodeje při mé poslední návštěvě, když nabídl náhradní auto.
Jiný servis zatím neberu, protože se tím zkomplikuje reklamace- servisy budou pravděpodobně svádět problémy jeden na druhého.
Ano, příspěvky jsou zde a na garáží. Na garáži jsem vybíral auto a říkal jsem si, že bude vhodné na stejném místě poreferovat i o závadě. Jak najdete dále v odkazovaném tématu, rozzuřil jsem se hlavně po opakovaném rozsvícení kontrolky ESP. A na garáži je ostřejší a sarkastický tón obvyklý.

A vadí mi to proto, že mé první auto žádné problémy po koupi nemělo, takže jsem asi zhýčkaný.

A nevadí mi ani tolik "vyhození peněz" (!!!!nadsázka, nadsázka!!!!_ - spíš to, že místo aby mi druhé auto v rodině život usnadnilo, tak mi ho teď spíš komplikuje.

KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)