Co se týče řazení tak např. 2 rychlostní stupeň by tam mohl při podřazení ze trojky jít taky o něco lépe, ale už jsem si zvyk a snad se to ochodí ...

rybko píše:Zdravim.Ja mam najazdene okolo 650km a ano tiez sem tam robi spiatocka problem....skusam to tak ako tu uz pisali cize pritiahnut k sebe 0,5 sekundy pockat a pomaly zaradzovat do spiatocky...ale niekedy sa fakt musi dat do neutralu pustit spojku a zaradit znova...stavalo sa mi to aj na predoslom aute ale to bolo na rozdiel od 2mesacnej KIE...ale ono ten problem ma asi viacero znaciek....
rybko píše:Zdravim.Ja mam najazdene okolo 650km a ano tiez sem tam robi spiatocka problem....skusam to tak ako tu uz pisali cize pritiahnut k sebe 0,5 sekundy pockat a pomaly zaradzovat do spiatocky...ale niekedy sa fakt musi dat do neutralu pustit spojku a zaradit znova...stavalo sa mi to aj na predoslom aute ale to bolo na rozdiel od 2mesacnej KIE...ale ono ten problem ma asi viacero znaciek....
mbiron píše:Tak jestli ti tenhle tankovej zpusob razeni vyhovuje tak klobouk dolu, ja bych uz stal v servisu na sestelovani, ani nahodou bych nepolevil.
Happy píše:Od té doby, co mi chtěli měnit lišty dveří tím způsobem, že vytáhli sekundové lepidlo se slovy, že to asi nebude to pravé ořechové, tak se servisu bojím jako čert kříže. Musím v okolí najít nějaký jiný.
rybko píše:Ono to urobi iba raz za cas...ale ako igas pisal stale v nevhodnu dobu..je to z casti aj smola..a problem je ze 50x zaradis dobre a 51vy krat nezaradis na prvy krat...pochybujem ze by s tim servis nieco spravil..uz viaceri pisali ze sa im to sem tam stava...
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé