Reklamace přístrojové desky

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Reklamace přístrojové desky

Příspěvekod William » 31.07.2010 07:32

Zdravím,tak se mi na přístrojovce udělali bouličky (jako kdyby se pod to černý nalepený dostal vzduch )asi 6-7 hlavně vpravo u airbagu a je to tam celé takové jakoby zvlněné,rozhodně esteticky u nového auta nepřípustné,což mi potvrdili i v servisu,ale že musí počkat na vyjádření KIA.Tak se ted modlím,aby mi ji vyměnili,ale jsem z toho docela zklamán,čekal jsem to zpracování kvalitnější.Měl jste někdo něco podobného,nikde nevrže,vše OK,jen prostě tyhle malé bouličky. :?
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
William Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: Severní čechy-okres Litoměřice  Czech Republic (cz)
2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Reklamace přístrojové desky

Příspěvekod hermenet » 31.07.2010 09:01

KIA cee'd SW 1.4 CVVT 80.2 kW Active (2009) Obrázek
hermenet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

7. sraz Kia-Club.org (1)

Opel Zafira (2016)
90000 km @ 8.37 l/100km

Příspěvekod William » 31.07.2010 21:35

Není to poškrábené,prostě se dělají bouličky,jako když se to odlepuje nebo co a je pod tím vzduch :? nikde nic nevrže,jen prostě tohle,nepřijde mi to normální u měsíc starého auta :cry:
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod luboss » 31.07.2010 23:23

V tom vlakne, ktore sem dal hermenet, by si sa dozvedel, keby si ho dočital do konca, že dragymu, ktory povodne reklamoval prave tie "škarabance" na pristrojovej doske, ju vymenili v zaruke prave preto, že na nej našli aj tebou opisovane bublinky.
luboss Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod William » 03.09.2010 16:50

Tak jsem po výměně přístrojové desky kvůli bublinám,které vznikají jakoby odlepením toho povrchu od té pěny,ve středu jsem dal auto do servisu a dnes jsem ho přivezl,ale při převzetí jsem myslel že mě odvezou,jelikož nad větrácím otvorem na středovém panelu,boule větší než byli ty ostatní,sice jediná,ale vyditelná hned zvenčí,kdy jsem auto odemykal.Při prohlídce 2 vystavených modelů na shopu jsme zjistili,že ty bublinky měli i ty vystavené modely :oops: tak se mi to samozřejmě nelíbilo a v týdnu mi mají dát vědět co jim řeknou v :kia:
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod rehmen » 04.09.2010 10:07

Tak to je dost nepříjemné a máš pravdu, že u nového auta naprosto nepřijatelné - ale ani u 2 roky starého bych to nebral.

Jinak jak píšeš o tom vrzání, tak tě nechci děsit, ale ve 2 tisíci km mi taky nic nevrzalo, ale od cca 5 t km začalo občas v přístrojovce něco vrzat. Ale záleží jakým "terénem" jezdíš - já to mám přes středočeský kraj a tam je to dost na ho*...
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod William » 04.09.2010 10:40

jen by mě zajímalo,jestli jsem sám,nebo je nás více,musí to být nějaká vadná série,nebo nevím,je to fakt neestetický,prostě bublina,hrbolek velikosti kovové padesátikoruny,viditelný už z dálky,fakt nechápu,že mi to mohli takhle předat a mé dojmy ze značky KIA značně klesly a nikdy by mě nenapadlo si už takové auto koupit a to jsem se rozmýšlel mezi C4,ale zvítězilo nulové navýšení u splátek a ted to doma od manželky schytávám :twisted: ... no snad se to vyřeší,ale nečekal jsem takové nervy u nového auta,proto jsem si ho koupil,abych byl bez starostí a ted tohle.. :?
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Jakub » 04.09.2010 13:08

William píše:mé dojmy ze značky KIA značně klesly

Bohužel tě asi zklamu, ale to se budeš muset vyhnout všem automobilům, kterým přístrojovky dodává stejná firma. Což jsou téměř všechna v Evropě vyráběná auta. Každé auto je dnes již jen takové lego ze součástek různých výrobců. Doba kdy každá značka byla originál se svými plusy i nedostatky jsou pryč. Dnes jsou všechna auta stejná.

Co se týká té vadné série, tak to nejspíš bude pravda. Cee'd před FL takové problémy neměl.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 04.09.2010 14:06

Pravdu dí, ten chlapec ;)
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod Mark77 » 05.09.2010 09:35

Je fakt, že po tom faceliftu se objevůjí závady které u předchozího nebyli.
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod filo » 05.09.2010 14:48

Musím se přidat.Ty malé bouličky se mi taky vyskytly.Po roce byla jen jedna, tak jsem to nechal v klidu, ale v letošním roce jich začíná přibývat.V září jedu na 3. garančku tak to oznámím v servisu a uvidím co se bude dít.SW jsem koupil v roce 2007.
Kia Cee´d SW 1.4 EX /5K/
Najeto 45 000 km
filo Muž
Uživatel fóra

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2007)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod William » 06.09.2010 14:49

Jen tak mimochodem,faktura na tu přístrojovku byla 18841,- (z toho práce 1110,-),,-ještě,že to je v záruce,ale každému komu jsem to ukázal tak nechápe,na jiném voze jiné značky to nikdo nikdy neviděl,prostě kvalita dodavatele těch přístrojovek nebude dobrá a vůbec ty plasty se mi zdají nekvalitní-v kufru ty plastové malé přihrádky jsou po přejetí vysavačem samá čára a škrábance a to se jen luxovalo plastovou hubící,u předešlích aut nic takového,že by se člověk bál na to šáhnout... no jsem zvědav co mi zítra poví,mají volat co bude dál,ale zatím jsem z :kia: velmi zklamán :( a to jsem se rozmýšlel docela dlouho..
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Paul Atreides » 11.09.2010 20:02

Wiliam: Mohl byste prosím napsat, jak se k tomu KIA postavila? Já jsem u spolujezdce také objevil jednu vzduchovou bublinu. (Prozatím) malou, ale štve mě to.
Já jsem se také rozmýšlel dlouho a také jsem z :kia: zklamán - viz má témata v závadách. Dneska už bych si ji nekoupil, v červnu 2010 jsem si řekl, že jde o pragmatické rozhodnutí a že nebudu řešit případné problémy s krádeži nebo vykradením Octavie II, která se mi líbila víc.
Chapu, že tak do 300 000 jde o skvělou volbu, za 400 000+ se ale dají koupit lepší auta.
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod William » 12.09.2010 10:10

Zatím čekám na odpověd ze servisu,muselo se to znovu nafotit a oni to posílají někam na :kia: k posouzení.Bylo to foceno v úterý,tak doufám,že se to po neděli vyřeší,opravdu bych si už také to auto nekoupil (ještě mi něco drnčí někde zezadu a to zatím nemůžu odstranit) a v pátek jsem byl v Praze na svatbě menželčínnýmu bratránkovi a po shlédnutí té přístrojovky svatebčany nikdo nechápal a i tam někdo o koupi Cee´da uvažoval a ihned si to rozmyslel,při dnešní konkurenci a výběru,je to opravdu velmi negativní takováto viditelná závada uprostřed přístrojové desky.A už vůbec nikdo nechápe,že je to po výměně s tím samým problémem a že mi to mohli takhle předat... :?
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Paul Atreides » 12.09.2010 10:31

Díky, budu rád, když sem potom vyjádření servisu zkopírujete.
Vidím, že jsme na tom stejně, už jsem dalším 3 lidem koupi CEEDu rozmluvil. A to nejsem nijak náročný, protože náš Accent z roku 2004 žádné větší problémy nikdy neměl, takže jsem (bohužel) neměl předsudky vůči korejským autům.

To štrachání vzadu - jen tip, mně se podivně ozýval zámek kufru, pak jsem zjistil, že ose občas nerozsvítí světlo v kufru ani kontrolka otevření kufru na palubce. Po výměně zámku podivný zvuk zmizel.
Jako průšvih u KIE vidím i to, že nemají na skladě skoro žádné náhradní dily - náhrada za vadné čidlo ESP u zpátečky byla v Německu a to prosím prý jediný kus v celé Evropě.
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Další

Zpět na Interiér