dr.krtek píše:Mám to dle brožury nastavený na 10-15km/h kdy se dveře zamknou. Po dojetí, vytažení klíčku by se dle mého měly aut. odemknout, ale tak jednou ze tří pokusů zůstanou zamčené a musím odemknout přes tlačítko. Dělám někde chybu, nebo se kuwa mám obrátit na servis?
William píše:Nechal jsem si to automatické zamykání odstranit,manželka se z toho mohla zbláznitkdyž chci tak se zevnitř tlačítkem zamknu sám
snike píše:@rehmen: ... mně se po vytažení klíčku odemknou všechny dveře a je jedno jestli před tím byly kterékoliv dveře zevnitř otevřenyTen problém s neodemykáním dveří po vytažení klíčků mně a Čambrlovi ukazoval na svém autě M@cic ... v mém i Čambrlově autě to funguje tak jak má ... odemyká
dr.krtek píše:či-li jestli chápu dobře, tak když se i po otevření třeba dveří spolujezdce a následném vytažení klíče ze zapalování dveře neodemknou, tak je to chyba zralá na servis....já jsem fakt přesvědčenej, že u modelu 2007 se prostě odemkly vždy po vytažení klíče.
figaro píše:Moje skusenosti su take (ceed FL), ze ked zastanem a otvorim dvere skor (alebo spolujazdec) ako vytiahnem kluc zo zapalovania ostatne dvere zostavaju zamknute a zvonku nejdu otvorit. Ak ale najskor vypnem motor a vytiahnem kluc zo zapalovania, vsetky dvere sa automaticky odomknu. Tak teraz neviem ci je to tak spravne alebo to mam hlasit v servise. Prave na buduci tyzden sa chystam na prvu garancku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé