Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod Návštěvník » 18.02.2009 22:51

ok, dajme tomu, ale neviem preco ja by som mal cakat na vyjadrenia niekoho neviem kolko. auto je tovar ako kazdy iny. ak mi vystavia reklamacny protokol, co zo zakona musia, maju 30 dni na vybavenie reklamacie...
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Stefi » 18.02.2009 22:53

to je v poriadku, sám sa divím, že to tak rozpitvávajú, to je normálka...
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Berka » 22.02.2009 16:07

Přidávám se do klubu. Dnes jsem na 5. dveřích objevil omlácenou barvu u lišty osvětlení SPZ. Rez se tam zatím neobjevila, ale za pár týdnů tam určitě bude. Pokud budu mít zítra ráno čas tak zajedu do servisu abych to nahlásil.
ObrázekObrázek
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod max » 22.02.2009 17:36

Ahoj. Tak i já začínám řešit problém s jistým "pravým růžkem" respektive s částí nad pravým růžkem. Mám tam korozi, která je ale ve stylu Tonyho. Koroze vystupuje pod barvou ve velikosti nehtu u malíčku,

Upřímně když to tady pročítám tak mě ta koroze u auta, které je cca. 1,5 roku staré pěkně štve!!!! Člověk si kupuje auto s tím že nechce řešit starosti ojetiny a po 1,5 roce je začíná řešit také s rozdílem podstatně vyšší počáteční finanční investice.

Pokud se k tomu KIA nepostaví vyloženě čelem, tak si najdu jednoho dealera KIA a budu před vstupem do prodejny stát a odrazovat potencionální zákazníky!!!! Pokud nás bude víc, tak to prodejce pěkně na své peněžence pocítí. Ono, stát celý měsíc u jednoho prodejce - nechtělbych být v jeho kůži.
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Hurdis » 22.02.2009 17:48

Docela by mě zajímalo, kolik procent majitelů vozů řeší problém. V mém okolí mám spoustu přátel a známých, kteří si po mně také pořídili Cee´da a tuhle potíž nemají. Celkově jde o 3 ks 5D a 5 ks SW z let výroby 10/07 až 12/08.
Nebo možná mají, ale vlastní menší lupu. Co se týče fotek, řekl bych, že jde o zbytečnou hysteriii. Tohle mít na autě (třeba mám ;-) ) tak je mi to srdečně jedno, a až by se potíže zvětšily, pojedu si pro nová vrata a vím, že je dostanu, no problem.
Kia Cee´d CRDi - 82 000 km
Š Octavia II TDi
Š Rapid 136 (2 ks)
a další..
Hurdis Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Dajek » 22.02.2009 18:10

já mám teda "zatím" jenom ošoupaný ty rohy od té lišty, tak doufám že už žádnej jinej objev nenajdu, jinak to taky hodlám co nejdřív řešit...
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Berka » 22.02.2009 19:26

Pokud by ta barva byla jen lehce ošoupaná tak bych to pochopil a doufal bych že servis podnikne opatření aby se to dál nezhoršovalo. Jenže já, (a myslím že většina ostatních) tam mám tu barvu úplně odklepnutou až na plech.
Včera jsem si ještě všiml že se zkrabatěla ta černá folie v oblasti zrcátek. Jestli to auto bude po každé zimě vypadat hůř a hůř tak nemám za pár let čím jezdit
Obrázek
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Hurdis » 22.02.2009 19:53

Berka píše:Pokud by ta barva byla jen lehce ošoupaná tak bych to pochopil a doufal bych že servis podnikne opatření aby se to dál nezhoršovalo. Jenže já, (a myslím že většina ostatních) tam mám tu barvu úplně odklepnutou až na plech.
Včera jsem si ještě všiml že se zkrabatěla ta černá folie v oblasti zrcátek. Jestli to auto bude po každé zimě vypadat hůř a hůř tak nemám za pár let čím jezdit
Obrázek

Hmmm, tohle je asi novinka, nebo jsem to alespoň tady na foru nezaznamenal.
Schválně kouknu na svoje a kamarádovo auto. Obě byly provozovány od Nového roku v teplotách + 20 až - 25 °C, jestli se něco objeví.
Š Octavia II TDi
Š Rapid 136 (2 ks)
a další..
Hurdis Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod max » 22.02.2009 20:10

for Hurdis: Pokud Ti je jedno že Ti bude rezivět auto po pár měsících je samozřejmě Tvá věc. Osobně a myslím si že na to má více lidí stejný názor, že to normální jev není. Kupoval jsem si auto aby mi sloužilo a né, abych s ním jezdil jen po servisech a řešil pro obě strany nepříjemnosti respektive se s někým "hádal" a doprošoval jistých záruk.

PS: Nkdo tady nepíše o histérii, jen těch aut začíná být ohledně koroze celkem dost a to je tady spousta lidí co korozi mají také ale nepíší o tom a to se bavím na úrovni jednoho klubu. Vlafi by nám o tom možná mohl "povědět" více z hlediska jeho mezinárodního přehledu.
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Hurdis » 22.02.2009 20:13

MAX píše:for Hurdis: Pokud Ti je jedno že Ti bude rezivět auto po pár měsících je samozřejmě Tvá věc. Osobně a myslím si že na to má více lidí stejný názor, že to normální jev není. Kupoval jsem si auto aby mi sloužilo a né, abych s ním jezdil jen po servisech a řešil pro obě strany nepříjemnosti respektive se s někým "hádal" a doprošoval jistých záruk.

PS: Nkdo tady nepíše o histérii, jen těch aut začíná být ohledně koroze celkem dost a to je tady spousta lidí co korozi mají také ale nepíší o tom a to se bavím na úrovni jednoho klubu. Vlafi by nám o tom možná mohl "povědět" více z hlediska jeho mezinárodního přehledu.

Nenapsal jsem, že by mi chyby výroby byly zcela fuk, jen neřeším drobnosti. A nemám pochyby o tom, že bych se nedostal ke svým reklamačním právům až budou projevy "nekvality" nezpochybnitelné. Neřeště proč a jak, ale nemám tu pochybnost...
Š Octavia II TDi
Š Rapid 136 (2 ks)
a další..
Hurdis Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vlafi » 22.02.2009 22:19

Tohle je nejnovější zpráva...je to ale o bočních a je to už několikátý stát..co se týká zadních,tak jsem to viděl hlavně na ruském clubu a zpráva o tom zatim není..ale dle mého je to otázkou času..

v příloze jsou pravidla provadeni zarucnich oprav..jsou sice z roku 2007 ale ted se dle mého moc lišit nebudou
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Berka » 23.02.2009 09:50

Byl jsem v servisu a 5. dveře budou zřejmě lakovat celé, černou fólii na rámu obou dveří vymění a ještě jsem reklamoval drnčící víčko nádobky ostřikovačů. U toho nejprve zjistí zda existuje jiný typ.
Berka Muž
KIA Family

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vlafi » 23.02.2009 10:18

@berka

jo jo..existuje
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Tony » 01.03.2009 15:58

tak dodávám foto těch mých "lišek" v HD kvalitě. a máte tam další místa ať máte trochu "radost"... je to kolem 3. brzdového světla (tam kde se drží voda) a předem říkám že na to křídlo nemá vliv, protože ho mám teprve asi 2 měsíce...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Dajek » 01.03.2009 16:05

@Tony
tak to je hodně špatný, ty dveře jsou určitě na výměnu :no: akorát nechápu, co bylo kde špatně, že ti ani ne 2 roky starý auto takhle může zreznout :(
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na Závady