Berka píše:Pokud by ta barva byla jen lehce ošoupaná tak bych to pochopil a doufal bych že servis podnikne opatření aby se to dál nezhoršovalo. Jenže já, (a myslím že většina ostatních) tam mám tu barvu úplně odklepnutou až na plech.
Včera jsem si ještě všiml že se zkrabatěla ta černá folie v oblasti zrcátek. Jestli to auto bude po každé zimě vypadat hůř a hůř tak nemám za pár let čím jezdit
MAX píše:for Hurdis: Pokud Ti je jedno že Ti bude rezivět auto po pár měsících je samozřejmě Tvá věc. Osobně a myslím si že na to má více lidí stejný názor, že to normální jev není. Kupoval jsem si auto aby mi sloužilo a né, abych s ním jezdil jen po servisech a řešil pro obě strany nepříjemnosti respektive se s někým "hádal" a doprošoval jistých záruk.
PS: Nkdo tady nepíše o histérii, jen těch aut začíná být ohledně koroze celkem dost a to je tady spousta lidí co korozi mají také ale nepíší o tom a to se bavím na úrovni jednoho klubu. Vlafi by nám o tom možná mohl "povědět" více z hlediska jeho mezinárodního přehledu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé