Nejdu otvorit dvere zvnutra.

Trápí Vás něco na voze?

Re: Nejdu otvorit dvere zvnutra.

Příspěvekod titanus » 24.04.2010 18:54

Offtopic :
kamarat ma na starom aute nalepeny stitok z vlaku: NEOTVARAJTE KYM VLAK NEZASTAVI a pri drzadlach nad hlavou ma: ZATIAHNUT LEN V NEBEZEPECENSTVE ci ako je to vo vlakoch :D a vzdy ked vezie niekoho noveho tak mu kamenou tvarou povie: A v ziadnom pripade nestacajte ten cerveny gombik! a to mate vidiet tu paniku :lol:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod branor » 05.09.2010 17:33

Dnes sa stala mne tato vec, nejdu mi otvorit dvere z vnutra, ale nie zadne, ale dvere spolujazdca a tam detska poistka neni... Skusal som rozne kombinacie drzania klucky pri elektrickom otvarani zatvarani, vonkajsia vnutorna klucka ale nic nepomohlo, vnutornou kluckou sa spolujazdec z auta nedostane, nema s tym niekto este nejaku skusenost kym nenavstivim servis? Z vonka sa dvere otvaraju v pohode....
Poznamka: mam auto KIA VENGA, ale myslim ze je to rovnaky system ako v CEEDOVI... DAKUJEM

Teraz si to moja polovicka urcite uzije, ked jej budem chodit otvarat dvere pri vystupovani z auta :-P
KIA Venga 1,4 CRDI 66kw + panoramatická strecha...
branor Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
199999 km @ 5.75 l/100km

Příspěvekod vladislav » 05.09.2010 17:49

@branor
Já myslím nejrozumnější by bylo servis....Máš nové auto..Co bych asi zkusil ,tak odpojit a zapojit baterku ....Tím se to resetuje celé..
P.S..To nejde i když je vytáhnutý klíček ze zapalování???Pokud je tak se musí dvakrát zatáhnout za sebou,ale to si už asi zkoušel..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod souk69 » 06.09.2010 15:26

:yes: Řekl bych abys jel do servisu. Pokud zvenku otzevřít jdou a zevnitř ne ,tak bude nejspíš vypadlé néjaké táhélko uvnitř dveří. :yes:
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod radek1910 » 29.03.2011 01:24

Toto isté sa mi stalo u CEED-a ale na zadných dverách za spolujazdcom -riešil som to návštevou v servise a menili mi v rámci záruky kľučku otvárania dverí z vnútra... háčik bol ulomený na ťahanie lanka -otvaranie dverí.... robota cca 10 min... objednanie náhradnej 3 dni.... :yes:
radek1910 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
150000 km @ 6.5 l/100km

Předchozí

Zpět na Závady