Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod titanus » 14.02.2009 19:22

ferino je dnes daky podrazdeny :P co sa tvojej "nacionalistickej" zhacenosti tyka tak od toho sa ako :SK: distancujem no co sa tyka tej druhej veci, ze by sa uz mali riesit kroky ako to odstranit namiesto nekonecného diskutovania ci to je zavada ci je to rozsirene ci nie...to nikomu nepomoze a s tymto s tebou suhlasim...a neber vsetko osobne :wink:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod ferino » 14.02.2009 19:25

titanus píše:ferino je dnes daky podrazdeny :P co sa tvojej "nacionalistickej" zhacenosti tyka tak od toho sa ako :SK: distancujem no co sa tyka tej druhej veci, ze by sa uz mali riesit kroky ako to odstranit namiesto nekonecného diskutovania ci to je zavada ci je to rozsirene ci nie...to nikomu nepomoze a s tymto s tebou suhlasim...a neber vsetko osobne :wink:

OK, uznavam ze som "mierne" vypenil. Ale ak si niekto mysli ze nejaky robotnik nieco zabudne, nik na to nepride a vyleze to von a este to aj predaju tak je slusne povedane velmi naivny. Houwk.

Skor to riesme prakticky a spravne vlakno, kde sa zacnu spisovat konkretne auta s konkretny popisom miesta a ak sa da aj fotkou. Podla moznosti kazde auto len JEDEN prispevok, co by sa popripade updateoval. Ale aspon by bol prehlad kolko je to kusov a v akom stave.
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod vladislav » 14.02.2009 19:30

@Tony,Ferino
Natahej nám sem na forum tyhle urážky... :evil: :evil: Vyřidte si to po SZ.!!!!!!!!!!!!

Ještě jeden příspěvek mimo téma a okamžitě to tady zamknu... bez dalšiho varování!!!!!!!.Vladislav.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Tony » 14.02.2009 19:35

titanus píše:co sa statistiky hrdzavých dverí týka mozeme si spravit malý prieskum na zraze...v Sosnovej bude 25 aut (prevazne ceed) tak si to tam preberieme a vyhodnotime nasu internu statistiku :wink:

P.S. ked tu citam o odreninach od kamienkov asi idem kupit zasterky, tie by mali vyriesit aj rachot kamienkov, lebo mne osobne to viac znie od podlahy ako od kolies...dve muchy jednou ranou ?? :oops: uvidíme...

a ty nemáš zástěrky? aspoň u nás fasujem jak na předek tak na zadek. ale mezi námi moc to asi nepomáhá...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod titanus » 14.02.2009 19:40

Tony píše:a ty nemáš zástěrky? aspoň u nás fasujem jak na předek tak na zadek. ale mezi námi moc to asi nepomáhá...

normalne si ma zaskocil a musel som si pre istotu pozriet foto :D ale naozaj nemam...ale myslim si ze tie zasterky by mali byt spustene o nico nizsie ved ti defatko pridali k blatniku len dake 2-3cm nie??ale to je ina tema...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod ferino » 14.02.2009 19:41

Tony píše:
titanus píše:co sa statistiky hrdzavých dverí týka mozeme si spravit malý prieskum na zraze...v Sosnovej bude 25 aut (prevazne ceed) tak si to tam preberieme a vyhodnotime nasu internu statistiku :wink:

P.S. ked tu citam o odreninach od kamienkov asi idem kupit zasterky, tie by mali vyriesit aj rachot kamienkov, lebo mne osobne to viac znie od podlahy ako od kolies...dve muchy jednou ranou ?? :oops: uvidíme...

a ty nemáš zástěrky? aspoň u nás fasujem jak na předek tak na zadek. ale mezi námi moc to asi nepomáhá...

by si sa divil ze ako to pomaha. hlavne ak by si chvilu jazdil bez. ;)
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Tony » 14.02.2009 20:04

no když se kouknu jak mám zaprasene auto zezadu (ani spojler nepomohl) a z boku od kol, tak nevím jestli jsou to pravé ořechové. jak psal titanus, měly by být delší. ale to je už OT...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod emann » 14.02.2009 21:10

no dneska jsem to našel taky ,mám to tam odřený až na kov od toho plastu,mě asi trefí,a na zadních dveřích jsem našel tu rez která se tady taky popisovala v jiném tématu,takže mám po náladě
emann Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod Aifell » 14.02.2009 21:21

Tony píše:Takže je už více než jasné, že co se týká toho obouchaného laku od lišty u SW (a i mého hatche :-x ) je špatný výrobní postup a ne neopatrné zacházení. To bude mít kia co dělat, aby takhle opravila všechny SW (a nejen ty) co vyjely z fabriky. Jen pro ní doufám, že se to týká jen modelového roku 2007.

Jinak už jsme dva co mají chytlé páté dveře :P já a Nikodem. Takže jak tady někdo tvrdil, není to jen jeden případ. Však počkejte až pořádně umyjete auto po zimě. Mám takové tušení, že se řady nášeho neoficiálního "klubu přátel rzi" rozšíří... :hurray:

Tony jak modelového roku 2007??? Já mám auto vyrobené v březnu 2008 a podle mě luboss bude mít auto ještě mladší a také tam má v těch růžkách odřeniny! Jo a dnes jsem byl na fotbalovém turnaji za Prahou, když jsem jel domů stavoval jsem se v tescu na Zličíně a na parkovišti stáli tři SWéčka a z toho dva z nich ten samý problém u jednoho jen odřeniny a u druhého už to kvetlo ...

Já když už zabouchávám 5 dveře tak už je přidržuji aby tam nebyly otřesy moc velké ... Ale třeba při jízdě se tomu stejně neubráním, že se to třeba někde jakoby zkříží či v létě třeba ještě roztáhne a je to ještě horší! Ale je doufám každému jasné, že když se poruší lak a barva a je to na plech odřené, že už je jen otázkou času až to začne kvést! Když to v servisu dejme tomu vybrousí a znovu stříknou tak se stejně nic nevyřeší a odře se to zase. Chce to buď tu lištu vyměnit za menší nebo jí něčím podložit. Ale hlavně to chce řešit a už se těším co mi řeknou v servisu ... že by, to je jen špína, nebo to nic není a budeme to sledovat a nebo že by já nic nevidím a z tím jsem se ještě nesetkal ... :-( Prostě mám z toho hrůzu!!! :P
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Aifell » 14.02.2009 21:23

@emann: tak to se ti ani nedivím, já jsem taky pěkně nas*nej :-(
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 14.02.2009 21:24

emann píše:no dneska jsem to našel taky ,mám to tam odřený až na kov od toho plastu,mě asi trefí,a na zadních dveřích jsem našel tu rez která se tady taky popisovala v jiném tématu,takže mám po náladě

hmmm taky 1,6crdi... měl jsi auto na objednávku nebo jsi bral skladovku popřípadně předváděčku? viděl jsem totiž že máš nákup 11/2007. zatím jsme totiž dva co máme taky tu rez, oba 1,6crdi ale vyrobeno 5/2007. snažím se tak zjistit jestli to opravdu nebyla jedna várka co měla buď špatný lakovací postup nebo nekvalitní plechy. doufejme že to první...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ferino » 14.02.2009 21:28

Tony píše:
emann píše:no dneska jsem to našel taky ,mám to tam odřený až na kov od toho plastu,mě asi trefí,a na zadních dveřích jsem našel tu rez která se tady taky popisovala v jiném tématu,takže mám po náladě

hmmm taky 1,6crdi... měl jsi auto na objednávku nebo jsi bral skladovku popřípadně předváděčku? viděl jsem totiž že máš nákup 11/2007. zatím jsme totiž dva co máme taky tu rez, oba 1,6crdi ale vyrobeno 5/2007. snažím se tak zjistit jestli to opravdu nebyla jedna várka co měla buď špatný lakovací postup nebo nekvalitní plechy. doufejme že to první...

skor by som tipoval na auta z jednej varky laku/plechov ako typom motora.
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Tony » 14.02.2009 21:31

@aifell

já myslel tu rez na jiných místech pátých dveří. to je docela možné že to mohla být jedna várka. co se týče těch odřenin tak to mám tak pomalu pocit že je to celkově problém všech SW (mají těžší dveře, tak to asi více bouchá???). i když můj hatch to má taky a zavírám ho dá se říct jemně. ono ale řekněme si na orvinu, to by mělo být odzkoušené z vývoje!!! sakra tam se musí takové věci zkoušet. jako třeba opakované zavíraní dveří, "sedání" na sedačku,...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Aifell » 14.02.2009 21:44

Doporučuji všem majitelům SWéček ať si v nejbližší době zvednou 5 dveře a kouknou se na inkriminovaná místa!!! Myslím tím na ty růžky toho plastového krytu SPZ! Tady sem jak to nafotil Pavel alias Blackdeath.P a to auto nemá ještě ani rok!!!!! :neutral:

Obrázek

Zatím vím, že problémy stím už mají: Já (aifell), Blackdeath.P, luboss, Emann, Nikodem, Tony ...

Dle mého je nás daleko daleko více! A tak jukněte a napište!
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 14.02.2009 22:08

@aifell

já to mám jak sem psal taky a už i na jedné straně (levé) chytnuté rzí :evil:
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady