Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod Tony » 11.02.2009 11:32

Happy píše:Vždyť on tam ten Tony vlastně ani nic nemá, že jo, to se mu vlastně všechno jenom zdálo, to je ojedinělý případ. A zase někdo nečte, co se píše. :no:

Nejvíce mě dojímá, jak někdo, kdo ve výrobě nikdy nebyl - tím myslím prodejce - řekne, že to ani není možné. Bych mu v té korozi omáchal hubu. A vy jim to ještě žerete.

však jo nic tam nemám a dalších pár lidí taky ne. asi jsme si neměli dávat ty lysohlávky ;-) :lol:
tady jde vidět komunikace... nebo to ví a schválně mlčí, aby prodali a víc je nezajímá
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Katikakus » 11.02.2009 11:34

Happy píše:Vždyť on tam ten Tony vlastně ani nic nemá, že jo, to se mu vlastně všechno jenom zdálo, to je ojedinělý případ. A zase někdo nečte, co se píše. :no:

Nejvíce mě dojímá, jak někdo, kdo ve výrobě nikdy nebyl - tím myslím prodejce - řekne, že to ani není možné. Bych mu v té korozi omáchal hubu. A vy jim to ještě žerete.

Tak se zase uklidni. Nikdo nezpochybnuje, ze Tony problem ma. Jsou tu vsak i starsi auta a nejak hromadne s timto problemem nebojuji. Takze je prilis brzo na nejake zavery a silacke reci. Proc stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod ferino » 11.02.2009 12:17

Tony píše:

však jo nic tam nemám a dalších pár lidí taky ne. asi jsme si neměli dávat ty lysohlávky ;-) :lol:
tady jde vidět komunikace... nebo to ví a schválně mlčí, aby prodali a víc je nezajímá

Jasne, uz vidim ako bude predajca odhanat zakaznikov od svojho "tovaru", aby mohol skrachovat. Uz vidim tychto "silackych" diskutujucich ako by takto "ludomilne" podnikali, hlavne v case krizy a upadku predaja automobilov. :) Mam rad takychto "svetobeznikov" s hromadou reci. ;) Nevraviac o tom ze ich do vybavenia reklamacii v urcitej forme tlaci importer.

Co sa tyka kufra. Tak je to tu naozaj zatial ojedinely pripad, nie ak os dverami, kde sa to casom zacalo riesit. O sposobe a dlzke feedbacku sa nebavme. Az tych kufrov bude viac, tak potom mozme povedat ze je to "konstrukcna vada", ale takto moze ist o niec uplne ine.

A co sa tyka vymeny alebo prestriekania. Len pre porovnanie taky banalny zakladny priklad, uz vidim ako kazdemu co sa pakazil mobil hned vymenli zakladnu dosku a nechali len povodny obal. Na zaciatok by som to nechal riesit aj prestriekanim. Az sa to bude opakovat, tak ho necham vymenit. Nevidim v tom problem, preco si hned rozhadat servis s ktorym ma clovek dobre vztahy. Nevraiac o tom, ze ak to urobia dobre, tak auto pojde z domu skor ako sa to znova objavi, ak sa to vobec neobjavi niekde inde. ;)

Osobne odporucam si to prestriekanie poriadne skontrolovat (lem pri pantoch, okolo okna a okolo tretieho brzdoveho svetla), aby sa neslo kvoli fuserskej praci lakyrnika reklamovat spat velmi skoro. Pretoze ja s takou "kvalitnou" pracou lakyrnika ktory nam prelakovaval kufor na Cee'de po poistnej udalosti mam. :(
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Katikakus » 11.02.2009 12:19

ferino píše:
Tony píše:

Jasne, uz vidim ako bude predajca odhanat zakaznikov od svojho "tovaru", aby mohol skrachovat. Uz vidim tychto "silackych" diskutujucich ako by takto "ludomilne" podnikali, hlavne v case krizy a upadku predaja automobilov. :) Mam rad takychto "svetobeznikov" s hromadou reci. ;) Nevraviac o tom ze ich do vybavenia reklamacii v urcitej forme tlaci importer.

Co sa tyka kufra. Tak je to tu naozaj zatial ojedinely pripad, nie ak os dverami, kde sa to casom zacalo riesit. O sposobe a dlzke feedbacku sa nebavme. Az tych kufrov bude viac, tak potom mozme povedat ze je to "konstrukcna vada", ale takto moze ist o niec uplne ine.

A co sa tyka vymeny alebo prestriekania. Len pre porovnanie taky banalny zakladny priklad, uz vidim ako kazdemu co sa pakazil mobil hned vymenli zakladnu dosku a nechali len povodny obal. Na zaciatok by som to nechal riesit aj prestriekanim. Az sa to bude opakovat, tak ho necham vymenit. Nevidim v tom problem, preco si hned rozhadat servis s ktorym ma clovek dobre vztahy. Nevraiac o tom, ze ak to urobia dobre, tak auto pojde z domu skor ako sa to znova objavi, ak sa to vobec neobjavi niekde inde. ;)

Osobne odporucam si to prestriekanie poriadne skontrolovat (lem pri pantoch, okolo okna a okolo tretieho brzdoveho svetla), aby sa neslo kvoli fuserskej praci lakyrnika reklamovat spat velmi skoro. Pretoze ja s takou "kvalitnou" pracou lakyrnika ktory nam prelakovaval kufor na Cee'de po poistnej udalosti mam. :(

Souhlas, tohle podepisuji Obrázek
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod slava » 11.02.2009 12:46

Souhlasím, nemá cenu si dělat zle. Příklad: Jezdívám se občas potěšit na slovensko do prodejny :kia: a oni ví, že se u nich dělají jiné výbavy než u nás, nemají možnosti různých připlatkových výbav a dobře ví, že u nich auto nekoupím, ale přesto ochotní, milí a věnují se mně.
Sami mně navrhli, až si koupím auto, abych jezdil na servisování k nim, když to mám nejblíž. Tak nakonec uvidím, co řekne koruna na euro.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod AllInOne » 11.02.2009 13:18

Čtu moc dobře, klídek. Zkusím to napsat ještě jednou, třeba přestaneš psát takovým stylem jakým si reagoval na můj příspěvek.

V jednom servise (nebudu jmenovat) se s korozí zadních dveří nesetkali ! A asi těch Ceedů tam viděli na vlastní oči víc, jako my dva dohromady. Pokud by se s korozí setkali - korozí 5.tých dveří, věděl bych to.

Jak to doopravdy je, tak to uvidíme až všichni opláchneme na jaře auta od ***. Tečka.
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 11.02.2009 13:30

já to myslel s tím že tám nemám nic jako ironii, proto ty lysohlávky :wink: to jenom kdyby to někdo blbě pochopil.

jinak taky si myslím že si to rozházet z jediným dobrým servisem široko daleko není to pravé ořechové. musím to ještě pozjišťovat jak to bude se zapsáním opravy do servisní knížky atd.

a nejsme sám kdo má ty problémy s lakem. na to pozor. mě sice začaly reznout i na jiných místech ale i v místě dotyku s tou lištou ve kterém je osvětlení SPZ. a to nás tady je více. a není to žádná špína tak bacha na to. díval se mi na to i ten technik a říkal že tohle je velký problém a žeto nevidí prvně.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ferino » 11.02.2009 13:38

Tony píše:já to myslel s tím že tám nemám nic jako ironii, proto ty lysohlávky :wink: to jenom kdyby to někdo blbě pochopil.

jinak taky si myslím že si to rozházet z jediným dobrým servisem široko daleko není to pravé ořechové. musím to ještě pozjišťovat jak to bude se zapsáním opravy do servisní knížky atd.

a nejsme sám kdo má ty problémy s lakem. na to pozor. mě sice začaly reznout i na jiných místech ale i v místě dotyku s tou lištou ve kterém je osvětlení SPZ. a to nás tady je více. a není to žádná špína tak bacha na to. díval se mi na to i ten technik a říkal že tohle je velký problém a žeto nevidí prvně.

Jo, to s tou hrdzou okolo listy na piatych dverach pri SW-ckach, to beriem ze je uz vyskyt castejsi ako bezny. Predpokladam ze to bude musiet importer skor ci neskor riesit, ak to uz neriesi. Zavisi to od poctu reklamacii. Aj ked je zaujimave ze hatche tento problem nemaju. Zatial a dufam ze ani v buducnosti. ;)

Ale tie "puchyre" pod lakom mas len ty. Osobne som mal na mysli tento konkretny problem a tento povazujem zatial za "vynimocny".
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Happy » 11.02.2009 15:10

AllInOne píše:

Čtu moc dobře, klídek. Zkusím to napsat ještě jednou, třeba přestaneš psát takovým stylem jakým si reagoval na můj příspěvek.

V jednom servise (nebudu jmenovat) se s korozí zadních dveří nesetkali ! A asi těch Ceedů tam viděli na vlastní oči víc, jako my dva dohromady. Pokud by se s korozí setkali - korozí 5.tých dveří, věděl bych to.

Jak to doopravdy je, tak to uvidíme až všichni opláchneme na jaře auta od ***. Tečka.

A ty jim opravdu věříš, že se s tím nesetkali? Já asi opráším matematiku a spočítám ti, jaká je pravděpodobnost, že z 200 000 vyrobených aut ve vzorku 200 na tomto foru narazíš na někoho, komu to kvete a spočítám ti z toho pravděpodobnost, že na to narazíš při zmetkovitosti 10, 20 a 50 procent. Uvidíme, k čemu se to přiblíží. Jinak já jsem klidný, ale servisům nevěřím ani slovo a servisáci ti nikdy nebudou říkat, že se s něčím setkali. Nikdy.

Jak to je doopravdy uvidíme všichni ne na jaře, ale asi tak za dva tři roky. Ale mám obavy, že to uvidíme všichni. Jinak je mi úplně jedno, co si o tom kdo myslí. Vidím, s čím přišel Tony a nelíbí se mi to.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Katikakus » 11.02.2009 18:37

Happy píše:
AllInOne píše:

A ty jim opravdu věříš, že se s tím nesetkali? Já asi opráším matematiku a spočítám ti, jaká je pravděpodobnost, že z 200 000 vyrobených aut ve vzorku 200 na tomto foru narazíš na někoho, komu to kvete a spočítám ti z toho pravděpodobnost, že na to narazíš při zmetkovitosti 10, 20 a 50 procent. Uvidíme, k čemu se to přiblíží. Jinak já jsem klidný, ale servisům nevěřím ani slovo a servisáci ti nikdy nebudou říkat, že se s něčím setkali. Nikdy.

Jak to je doopravdy uvidíme všichni ne na jaře, ale asi tak za dva tři roky. Ale mám obavy, že to uvidíme všichni. Jinak je mi úplně jedno, co si o tom kdo myslí. Vidím, s čím přišel Tony a nelíbí se mi to.

Ty musis docela tezky zivot. Tolik pesimismu a malovani certu na zed jsem uz davno nevidel. Tony je zatim jediny, na koho jsem narazil, ze by mel podobny problem. Z toho se daji jen tezko vyvovzovat nejake zavery. A to jsou tu na foru majitele starsich autr, kteri nic podobneho nepozoruji. Tak proc se stresovat, kdyz zatim neni nejmensi duvod?
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod Happy » 11.02.2009 18:52

To mám po mamince. Já jen, aby když to na nás příjde, aby se zase třeba někdo nedivil. Jinak jsem spíš pragmatik, ale s tím pesimismem máš asi pravdu. V podstatě ani nemám důvod být optimista. Žádný důvod k optimismu kolem sebe poslední dobou jaksi ani nevidím.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod PetrCBR » 11.02.2009 19:18

Happy píše:To mám po mamince. Já jen, aby když to na nás příjde, aby se zase třeba někdo nedivil. Jinak jsem spíš pragmatik, ale s tím pesimismem máš asi pravdu. V podstatě ani nemám důvod být optimista. Žádný důvod k optimismu kolem sebe poslední dobou jaksi ani nevidím.

Clovek musi byt optimista ikdyz pada z letadla bez padaku :-). Jednou bych to chtel zazit ... samo ze by to letadlo bylo teprve v hangaru :-D.
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

Příspěvekod AllInOne » 11.02.2009 19:50

Raděj bez komentáře, jinak bych se musel nasrat a někoho tady silně urazit. :bored:
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Happy » 11.02.2009 19:53

AllInOne píše:Raděj bez komentáře, jinak bych se musel nasrat a někoho tady silně urazit. :bored:

Jistě, nápodobně. Můžeš se nejen na, ale i po, jasně jsem řekl, že si můžeš myslet co chceš.

update: A nejvíc mě pobavilo to tvé tvrzení, že je to ojedinělý případ. To fakt sedlo. Před chvílí mi volal otec, že jak to bral odpoledne na mytí, že máme vzadu chytlé pravé dveře v rohu u blatníku, asi 5x5 mm. Jinak nic nenašel. Tak hlavně že to nejsou ty zadní, že? Tak mě taky přivítejte. Ještě nějaké blbé kecy? Nejraději bych teď někoho silně urazil já, ale AllinOne je mi volný, spíš bych to směřoval na výrobce.

Jo a hlavně ať někdo nezapomene napsat, že jsem si to způsobil sám, jak jsem někde parkoval nebo ťuknul. To bude úplně ideální. Hlavně to odůvodnit něčím jiným.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

hrdza-zadné dvere

Příspěvekod Návštěvník » 12.02.2009 15:33

Ma niekto z vas uz konkretnu skusenost s riesenim problemu hrdze na zadnych dverach? Inac na mojom aute je to tiez, v tej medzere medzi plechom na ktorom je tesnenie a dverami, a tiez som nasiel aj osuchany lak na zadnych dverach od plastovej casti kde je osvetlenie SPZ. V tejto casti fora je veeelmi vela reci o hrdzi, jedna sa mi vsak o to , ci uz niekto vie ako reagoval na tuto vadu servis KIA
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady