Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod Happy » 08.02.2009 14:41

A já už je slyším ... joo, však jo, to počká do dubna, to necháme, až se to projeví úplně. Normálně s tím jezděte a při garančce to pořešíme. :-D
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Tony » 08.02.2009 14:42

ok. já tam totiž zitra jedu. ty lidi tam znám, takže se na to podíváme a pořešíme co s tím. jestli to budou měnit ted (o čemž pochybuju) nebo to necháme postoupit KMCZ a pak se to udělá na garančce na jaře. v každém případě už o tom budou vědět a nebudou se moci vykrucovat.
pokusim se udělat pak lepší fotky a dát je tu znovu.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.02.2009 15:30

Abych se přiznal čtu toto vlákno z dost zatajeným dechem...jestli bude KMCZ postupovat tak jako v případě koroze na dveřích... brzké nápravy se asi jen tak nedočkáš.....vždyt jak dlouho už se o těch dveří ví???A vyskytlo se to u hodně kusů..kdyby byla aspon nějaká protipreventivní akce z jejich strany u všech kusů??....já osobně o žádné nevím.. :no: :no: Snad budeš mít štěstí a dočkáš se brzké nápravy....Mám,ale takové tušení to nebude výskyt této závody jen na tvém autě :no: :no: Záleží hodně na tom daném servisu jak to budou řešení oddalovat a chtít to řešit a nebo to hodí na KMCZ a to bude na dlouhé lokte.....
Ta koroze není problém jen této značky a tohoto typu...Ale je zapotřebí,aby si každý z nás auto prohlédl a v případě stejné závady to okamžitě reklamoval...Váháni není na místě..škodíme tím jen sami sobě...v tom měl Drfuji pravdu.. :yes:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod vlafi » 08.02.2009 16:13

pravda pravda :scooter: mě se zalíbilo na ruským foru,že pokud má problém více aut,tak píšou na patřičná místa stylem-zpráva,kolik aut,popř VIN,pár fotek a odesílá se to společně pod jménem jejich clubu..Je fakt,že mají spolupráci s dealerama vychytanou-mají hodně slev,ale taky jsou zástupci zaregistrovaný a lze jim pokládat různé otázky a žádat je o rady apod...Možná by nebylo od věci něco takového napsat..
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.02.2009 16:19

To je hodně dobrý nápad....každý z nás má nějaký problém...napřiklad vím ,že nejsem sám komu přirezávají brzdové destičky....tato závada není nic malicherného..protože v prvním metrech než se brzdy ošoupou jejich učinnost je hodně snížená...Jak by se například ted Tonymu lépe reklamovalo, kdyby už měl jistotu ,že ta a ta auta už tuto závadu reklamovala a není sám.. ;-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Tony » 08.02.2009 16:22

jj taky řešení :cool:

jinak tak mě napadlo: kdyby náhodou došlo na výměnu dílu. tak co folie na zadním okně? počítám totiž že přijdou zadní dveře zasklené. nebo moje nové křídlo co je přilepené na těch dveřích? to neodlepí ani kdyby se na hlavu stavěli. jak to pak bude? dostanu to od nich proplacené nebo co se s tím bude dělat? křídlo mám lepené vservisu ale není to originál díl a folie mam od SunTeaku takže to taky není od nich...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.02.2009 16:26

Tony píše:jj taky řešení :cool:

jinak tak mě napadlo: kdyby náhodou došlo na výměnu dílu. tak co folie na zadním okně? počítám totiž že přijdou zadní dveře zasklené. nebo moje nové křídlo co je přilepené na těch dveřích? to neodlepí ani kdyby se na hlavu stavěli. jak to pak bude? dostanu to od nich proplacené nebo co se s tím bude dělat? křídlo mám lepené vservisu ale není to originál díl a folie mam od SunTeaku takže to taky není od nich...

Je tady jak se říká.. babo radˇ???

Já osobně mám to křídlo přišroubované...a ty folie podle mého názoru si budeš muset pořídit na své náklady. :roll: Obrázek
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Happy » 08.02.2009 16:29

já jsem pro. Obávám se jen, že pro nebude ten na druhé straně. Budou se vymlouvat na to, že závady mohou být odlšného původu a charakteru a že se to stejně musí řešit individuálně. V našich končinách to reálně nevidím. Posílat něco na dovozce, to by opravdu muselo být na úrovni osobního kontaktu Bedy a někoho od nich, jinak řeknou, že máme servisy, že to máme řešit s nimi. Už jsem si tím s Mazdou prošel. Znám jejich vytáčky a reakce nazpamět. Oni taky nemůžou přiznat, že existuje hromadný problém. Lepší je pro ně řešit věci individuálně, pak to nejsou sériové vady, a pak taky řeknou, že oni jako dovozce nemají nástroje na analýzu, že to musí zase jejich autorizovaný servis ... jsme zase na začátku.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Blackdeath.p » 08.02.2009 17:40

vlafi píše:pravda pravda :scooter: mě se zalíbilo na ruským foru,že pokud má problém více aut,tak píšou na patřičná místa stylem-zpráva,kolik aut,popř VIN,pár fotek a odesílá se to společně pod jménem jejich clubu..Je fakt,že mají spolupráci s dealerama vychytanou-mají hodně slev,ale taky jsou zástupci zaregistrovaný a lze jim pokládat různé otázky a žádat je o rady apod...Možná by nebylo od věci něco takového napsat..

Já jsem taky pro zkusit se to může zato nic nedáme! určitě by to bylo super! A usnadnilo by to nám vše dost nervů a starostí kdyby byla ze strany KMCZ nějaká podpora pro Klub aspoň co se týká reklamací a řešení problémů snašimi miláčky.
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod mbiron » 08.02.2009 17:52

Otazka je jestli bude ze strany :kia: nejaka odezva, z nasi strany rozhodne zajem je. Tohle je podle me letosni nejlepsi napad. Pokud to vyjde tak to bude pecka. Neco jako otevreny chat kde by clovek nasel co hleda.Neco podobneho ma i www.czechcomputer.cz kde lidi davaji dotazy na jednotlive zbozi ci problemy a technik na ne odpovida.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Aifell » 08.02.2009 19:29

Pokud si dobře pamatuji tak na :kia: srazu tam pan generální ředitel KMcz prohlásil, (když se diskutovalo o korozi) něco o tom, že dá k dispozici svůj telefon (kontakt), ještě tam vtipkoval něco o tom, že samozřejmě doufá, že mu někdo nebude volat ve dvě v noci. Už tenkrát jsem se jen pousmál a říkal si, že jsem tedy zvědavý ... A tak se ptám má někdo tento kontakt či jiné telefonní číslo na někoho kompetentního z KMcz? Je nějaká možnost kontaktovat někoho z KMcz, je mi jasné, že asi težko generálního ... ale prostě někoho kdo to jednoduše nehodí jen tak za hlavu!
Proč se znovu nezeptat jak se dál postupuje ohledně problémů s korozí. Podotýkám, že já zatím problém s korozí nemám, ale nejsem naivní a vím, že tento problém se týká nás všech! Jde o to aby jsme jako klub dali o sobě znovu vědět, že jsme neopomněli na tuto hrozbu koroze, kterou jsme již zmiňovali loni na srazu v :kia: Dolnisu ...
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod vlafi » 08.02.2009 19:51

Asi překvapím,ale já mám kontakt na pány Pěkného,Šámala,Vodičku,Fance,Veselého,Šíra,Dolejšího a samozřejmě na pana Dolinka 8-)

Ohledně koroze už máme vyjádření od pana Dolejšího..Je to zde: http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=1885

To by nám Martin mohl poskytnout info,jak to pokračuje..
vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Aifell » 08.02.2009 20:03

vlafi píše:Asi překvapím,ale já mám kontakt na pány Pěkného,Šámala,Vodičku,Fance,Veselého,Šíra,Dolejšího a samozřejmě na pana Dolinka 8-)

Ohledně koroze už máme vyjádření od pana Dolejšího..Je to zde: http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=1885

To by nám Martin mohl poskytnout info,jak to pokračuje..

Jsem jedině rád, že máš kontakty a proč tedy ten problém co má Tony neřešit přes jednoho z nich, aby jsme věděli jak dále máme postupovat. Prostě si nechat minimálně od někoho povolanějšího (kompetentního) poradit jak dál postupovat ...
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Happy » 08.02.2009 20:14

Hoši, vy jste tak naivní, až mě to dojímá. Přeji vám úspěch, ale garantuji vám, že se do toho nikdo od importéra tímto způsobem angažovat nebude. A pokud ano, tak max. měsíc a pokud bude z toho muset pro ně taky něco koukat. Určitě tu nikdo od nich jen tak z plesíru nebude vysedávat. Czech Computer na to má placený lidi. Ale jsem rád, že aslepsoň někdo ještě neztratil iluze. Já bych spíš řekl, že je to tím, že jsem si tím, narozdíl od vás, osobně prošel. Takže vám ty iluze brát nebudu.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Aifell » 08.02.2009 20:14

@vlafi: A co se týče Martina ... myslím, že tu již dlouho nebyl, nebo jsem nečetl žádný jeho příspěvek ohledně pokračování reklamace ohledně koroze. Navíc v tom vlákně co jsi mi zaslal, jak je to vyjádření, tak tam poslední příspěvek je někdy z konce října 2008

@Happy: Naivní nejsem ... Proto jsem napsal to, že už na tom srazu jsem se jen tak pousmál ... Je mi prostě jen líto těch lidí co teď řeší tento problém a uvědomuji si, že ho za pár dní či měsíců mohu řešit také já a rád bych tedy věděl jak pak postupovat ...
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady