Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Špatný lak

Trápí Vás něco na voze?

Re: Špatný lak

Příspěvekod vladislav » 03.06.2010 21:28

Eva L. píše:No robili to v servise,riešenie bude budúci týždeň, už som tam priebežne bola,neviem či to budú striekať, len som chcela vedieť či niekto nemá takúto skúsenosť s lištou, a to striekanie sa mi asi tiež moc nezdá.Na tej Tvojej lište pozerám, že ju mám nalepenú asi v takej istej výške,tak neviem :(

Až se dostanu k autu..Tak se podívám jaký je tam odstup při zavřeném kufru..Mezi dveřmi a lištou...Jinak tu hranu mám v pohodě..Bez jakéhokoliv problému.. :)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Popraskaný lak

Příspěvekod trifid » 10.08.2010 11:46

Pro vaši zajímavost mají červené nemetalízové Kie tyto problémy s lakem
Lak 1-1.jpg
Lak 2-2.jpg
Již jsem s tím byl na reklamaci, kde mi bylo řečeno, že soudruzi ze Slovenska někde udělali chybu a že je velká pravděpodobnost, že se to bude projevovat na všech částech karosérie. Rozhodně se technik ničemu nedivil a ríkal, že nejsem první. Kamarád z autosalonu říkal, že normální auta začínají na 4 písmena a tím pádem se nemůžu divit :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil titanus dne 10.08.2010 11:45, celkově upraveno 1
Důvod: Zlucene s temou v sekcii Zavady
trifid Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod titanus » 10.08.2010 11:51

Offtopic :
kamaratovi v autosalone treba vysvetlit ze nie vzdy na velkosti zalezi ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Re: Popraskaný lak

Příspěvekod ferino » 10.08.2010 15:23

trifid píše:Pro vaši zajímavost mají červené nemetalízové Kie tyto problémy s lakem
Lak 1-1.jpg
Lak 2-2.jpg
Již jsem s tím byl na reklamaci, kde mi bylo řečeno, že soudruzi ze Slovenska někde udělali chybu a že je velká pravděpodobnost, že se to bude projevovat na všech částech karosérie. Rozhodně se technik ničemu nedivil a ríkal, že nejsem první. Kamarád z autosalonu říkal, že normální auta začínají na 4 písmena a tím pádem se nemůžu divit :D

keby urobili soudruzi zo slovenska chybu, tak by mali problem vsetky farby a nie len cervene odtiene. Takze chyba bude niekde inde. A to potvrdzuje fakt, ze model po F/L uz nema v ponuke ziaden z tychto problematickych odtienov.
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 10.08.2010 19:42

to vyzerá na "poruchu" laku a nie farby :shock: :? :x :cry: :no: :angry: :help: :kia:
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod mike73 » 10.08.2010 22:23

Ja jsem to reklamoval taky - barva cervena zakladni - prestrikana kapota a predni naraznik na reklamaci- bez problemu.
Auto uz jsem mel prelakovane vzadu kvuli tukanci na parkovisti. Lak na naraznicich ma trosku jiny odstin nez original (jak vpredu tak vzadu) , zejmena na primem slunci.
Takze jsem pekne zklamany. Koupil jsem si nove auto a mam pocit jako bych jezdil s nejakou totalkou slepenou v bazaru ze dvou aut.
SW 1.6 CRDi 85kW , cerveny, rv. 2008
mike73 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod figaro » 11.08.2010 09:31

trifid píše:Kamarád z autosalonu říkal, že normální auta začínají na 4 písmena a tím pádem se nemůžu divit :D

Offtopic :
Aj znacka BMW ma iba tri pismena. Podla kamarata to potom tiez nie je "normalne" auto. :tongue:
Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024
Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019
figaro Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2024)
12000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod trifid » 11.08.2010 12:18

mike73 píše:Ja jsem to reklamoval taky - barva cervena zakladni - prestrikana kapota a predni naraznik na reklamaci- bez problemu.
Auto uz jsem mel prelakovane vzadu kvuli tukanci na parkovisti. Lak na naraznicich ma trosku jiny odstin nez original (jak vpredu tak vzadu) , zejmena na primem slunci.
Takze jsem pekne zklamany. Koupil jsem si nove auto a mam pocit jako bych jezdil s nejakou totalkou slepenou v bazaru ze dvou aut.

Mě po se po měsíci provozu podívaly "Maso, uzeniny" z Mělníka do kufru, nevím co tam bylo tak zajímavého :-o , ale od té doby mám komplet přestříkaný zadek, tedˇ do toho ta sloupaná hauptna, maželka odřela přední nárazník...co naděláš je to jenom auto :yes:

figaro píše:
trifid píše:Kamarád z autosalonu říkal, že normální auta začínají na 4 písmena a tím pádem se nemůžu divit :D

Offtopic :
Aj znacka BMW ma iba tri pismena. Podla kamarata to potom tiez nie je "normalne" auto. :tongue:

Tak na to BMW jsem uplně zapoměl, hned mu jdu zavolat! :yes:
trifid Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Nemo55 » 11.08.2010 12:44

figaro píše:

Souhlasím KIA není normální auto ;) , ale vyjímečné :lol: a já si s ním každou jízdu náramně užívám :thu:
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010)
Každou jízdu si už 9 let užívám :-) je to bůh na tři písmena
Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA
Nemo55 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2010)
55000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod pooletr » 12.08.2010 13:29

Zdravim vsechny, tak i ja se pripojuji k nespokojensoti s kvalitou laku. Ceeda mam od kvetna, najeto mam asi 6000Km a malem mi vypadly oci z dulku, kdyz jsem zjistil ze mam na levych zadnich dverich odloupnuty lak asi 4x4mm az na PLECH! Porad nemuzu pochopit, jak muzou strikat takhle nove vozy? Ta vrstva laku je tlusta jak igelitova taska a to je mozna moc! Rukou kdyz pres to prejedu, tak ani necitim rozdil, zadny dulek, pac je to opravdu jak plech potahly sackem. Nikde ani stopa zakladove barvy, proste snad jen 1 vrtsva primo na plechu. Je to normalni? Ceed je me prvni nove, ale v celku 6 auto. A ze uz jsem skrabancu zazil, sam si je upravoval, zalestoval. Bydlim nas sidlisti, tak jsem si uz zvyknul, ze sem tam jsem mel na dverich lak od bezohleduplnych lidi, kteri otviraji dvere sveho vozu jak kdyby stali na parkovisti sami. Ale nikdy to nebylo na plech. Vzdy jen jejich vrstva laku, ktera zustala na tom mem. Stacilo vzdy rozlestit a byl klid. Ted si ani nejsem jisty, jestli tu DIRU mam od cizich dveri, pac nejde videt zadna znamka mechanickeho poskozeni, zadna ryha ani cizi lak. Proste jen dira na plech v metalize. No zajedu s tim na reklamaci a jsem zvedavej co mi reknou. Odbyt, ze je to cizi zavineni nebo mechanicke poskozeni, se urcite nenecham. Urcite existuji nejake normy strikani laku. Tady na foru jsem cetl ze ideal je 100-110 mikrometru a vse co je pod 80 je spatne. Necham si promerit vrstvu laku na vsech castech vozu a jsem zvedavej jak to dopadne. Bude to moje prvni reklamace a hned jim tam vyctu i kolisani volnobehu pri vyssim odberu napeti (klima, sterace, radio) a vrzani pravych zadnich dveri pri trosku hlasitejsi hudbe. Drzte palce. Verdikt zde urcite umistim i do sekce spokojensoti se servisy.
Kia Ceed SW, 1.4 CVVT, 66kW
pooletr Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Beda » 12.08.2010 17:16

[album]283[/album]
Toto jsem mel na predni kapote od kaminku. Myslim, ze tomu se neubranis a jentak to nevyreklamujes, kdyz jim tedy nedokazes, ze nedodrzeli technologicky postup a tloustka laku je pod limitem (ktery ja osobne nikde nevidel oficialne uveden :no: )
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Eva L. » 12.08.2010 23:03

pooletr píše:Zdravim vsechny, tak i ja se pripojuji k nespokojensoti s kvalitou laku. Ceeda mam od kvetna, najeto mam asi 6000Km a malem mi vypadly oci z dulku, kdyz jsem zjistil ze mam na levych zadnich dverich odloupnuty lak asi 4x4mm az na PLECH! Porad nemuzu pochopit, jak muzou strikat takhle nove vozy? Ta vrstva laku je tlusta jak igelitova taska a to je mozna moc! Rukou kdyz pres to prejedu, tak ani necitim rozdil, zadny dulek, pac je to opravdu jak plech potahly sackem. Nikde ani stopa zakladove barvy, proste snad jen 1 vrtsva primo na plechu. Je to normalni? Ceed je me prvni nove, ale v celku 6 auto. A ze uz jsem skrabancu zazil, sam si je upravoval, zalestoval. Bydlim nas sidlisti, tak jsem si uz zvyknul, ze sem tam jsem mel na dverich lak od bezohleduplnych lidi, kteri otviraji dvere sveho vozu jak kdyby stali na parkovisti sami. Ale nikdy to nebylo na plech. Vzdy jen jejich vrstva laku, ktera zustala na tom mem. Stacilo vzdy rozlestit a byl klid. Ted si ani nejsem jisty, jestli tu DIRU mam od cizich dveri, pac nejde videt zadna znamka mechanickeho poskozeni, zadna ryha ani cizi lak. Proste jen dira na plech v metalize. No zajedu s tim na reklamaci a jsem zvedavej co mi reknou. Odbyt, ze je to cizi zavineni nebo mechanicke poskozeni, se urcite nenecham. Urcite existuji nejake normy strikani laku. Tady na foru jsem cetl ze ideal je 100-110 mikrometru a vse co je pod 80 je spatne. Necham si promerit vrstvu laku na vsech castech vozu a jsem zvedavej jak to dopadne. Bude to moje prvni reklamace a hned jim tam vyctu i kolisani volnobehu pri vyssim odberu napeti (klima, sterace, radio) a vrzani pravych zadnich dveri pri trosku hlasitejsi hudbe. Drzte palce. Verdikt zde urcite umistim i do sekce spokojensoti se servisy.

Tak na ten verdikt v Tvojom servise som moc zvedavá.Tiež mám s lakom nie najlepšie skúsenosti,ešte som ani nedoriešila tie zadné dvere/samozrejme s vysledným riešením oboznámim/.Lak je ukrutne chabý!!!!!!!!!!!!Takto dieru do sveta neurobia!!!Autíčko ok aspoń u mńa,ale ten lak.Pripájam sa k nespokojným.
Eva L. Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Vlasta » 23.10.2010 12:07

Tak po dvou letech stejný problém.Loupe se mi vrchni lak na zadních dveří a blatníku.Podle servisu se do konce záruky na lak asi bude muset postupně přelakovat celé auto. :x Jinak kromě laku naprostá spokojenost.
Vlasta Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod mbiron » 23.10.2010 12:28

Vlasta píše:Tak po dvou letech stejný problém.Loupe se mi vrchni lak na zadních dveří a blatníku.Podle servisu se do konce záruky na lak asi bude muset postupně přelakovat celé auto. :x Jinak kromě laku naprostá spokojenost.

O jakou barvu se jedna? Budu hadat, cervena?
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Lipi » 09.11.2010 13:21

Mám taktiež základnu tmavu červenu a lak sa šúpe...

A naštasite len na plastovích dieloch a len ta vrchna čast... (lak)..
Farba ako zaklad ostava neporušena..

Da sa to nejako zabrusit či zaleštit?
KIA Cee´D VGT EX Base 1.6CRDi - (6/2007)
Lipi Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

PředchozíDalší

Zpět na Závady