U všech aut, co jsem kdy měl, mi *seděla* spotřeba podle TP a mojí nohy. Teď jsem si pořídil Pro-Ceed 2.0 CRDI a nemůžu se *vejít* do těch čísel, která jsou v takovém tom skládaném úředním lejstru, ani kdybych si dal tu pravou nohu z okna spolujezdce ven.
 U všech aut, co jsem kdy měl, mi *seděla* spotřeba podle TP a mojí nohy. Teď jsem si pořídil Pro-Ceed 2.0 CRDI a nemůžu se *vejít* do těch čísel, která jsou v takovém tom skládaném úředním lejstru, ani kdybych si dal tu pravou nohu z okna spolujezdce ven.   ...... Není to *funglovka*, má na tachometru 67tis. - co dělám špatně, že se nedostanu pod 8.5l ? ...... Zatím jezdím tzv. *kolem komína* - mám to letadlo bez křídel teprve třetí týden.
 ...... Není to *funglovka*, má na tachometru 67tis. - co dělám špatně, že se nedostanu pod 8.5l ? ...... Zatím jezdím tzv. *kolem komína* - mám to letadlo bez křídel teprve třetí týden.  

Jenomže u předchozích *přibližovadel* jsem na udávaná maxima dosáhl jen v *okované botě*. Fakt. Jednou jsem zkoušel i kombinaci: zima, led, univerzální ojeté gumy, na nohách Kanady - nezapomenutelný zážitek!!!
 Jenomže u předchozích *přibližovadel* jsem na udávaná maxima dosáhl jen v *okované botě*. Fakt. Jednou jsem zkoušel i kombinaci: zima, led, univerzální ojeté gumy, na nohách Kanady - nezapomenutelný zážitek!!!  A přece jsem se *vešel* - tak proč tady ne a ne???
 A přece jsem se *vešel* - tak proč tady ne a ne???  

To se nedá!!! To musíš předjet a máš na to jen 2-3sec.
 To se nedá!!! To musíš předjet a máš na to jen 2-3sec.   

Ale naštěstí ji nemusím měnit - stačí, když chvilku počkám, než si zvykne na větší počet koní ve stádu.
 Ale naštěstí ji nemusím měnit - stačí, když chvilku počkám, než si zvykne na větší počet koní ve stádu.   Ještě jednou : díky! Obzvlášť *Stefimu* - poskytl mi téma k zamyšlení.
 Ještě jednou : díky! Obzvlášť *Stefimu* - poskytl mi téma k zamyšlení.   Nazdárek "dvoulitráci"
 Nazdárek "dvoulitráci"  ) - v mém případě klima hravě zvládne litr navíc, ani při tom nemrkne, potvora
 ) - v mém případě klima hravě zvládne litr navíc, ani při tom nemrkne, potvora  ?
 ? Já ji mám zapnutou furt a teď to po výletu na
 Já ji mám zapnutou furt a teď to po výletu na   podle PP klesla spotřeba na 6,7 l/100
 podle PP klesla spotřeba na 6,7 l/100 
 . Zřejmě za moje momentálně vyšší čísla "průměrky" na PP můžou pneumatiky
 . Zřejmě za moje momentálně vyšší čísla "průměrky" na PP můžou pneumatiky  - ale tyhle zase vůbec "nebouchají" oproti těm starým
 - ale tyhle zase vůbec "nebouchají" oproti těm starým