| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

, ale modely a trh dokazuje , že táto značka si pomaly začína získavať väčší rešpekt
 , ale modely a trh dokazuje , že táto značka si pomaly začína získavať väčší rešpekt   aj medzi odborníkmi
 aj medzi odborníkmi  

nechci hájit ale jezdil jsem v obou, ty motory se dělají ve dvou úrovních i u trojčat, ta druhá má dvě turba a využívá se v 407 a C5 a C6 do SUV je nedávají,
 nechci hájit ale jezdil jsem v obou, ty motory se dělají ve dvou úrovních i u trojčat, ta druhá má dvě turba a využívá se v 407 a C5 a C6 do SUV je nedávají,  
 , nevím, ale tyto vozy jsou velikosti, rozvoru tak na urovni Sportage..a bez patroizmu, myšák v předcházejícím vydání mi hodně připomíná naše novinky...
, nevím, ale tyto vozy jsou velikosti, rozvoru tak na urovni Sportage..a bez patroizmu, myšák v předcházejícím vydání mi hodně připomíná naše novinky... 

Jindrous01 píše:Chci se zeptat - u nového sorenta není v dnešní době ještě vestavěná satelitní navigace ?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé