Čambrla píše:Tak já dnes přehodil na letní a při té příležitosti jsem natřel brzdové třmeny. Zatím jen vpředu, ale chystám se i na zadní. A uvažuji, že bych natřel i středovou část brzdových kotoučů. Na doporučení Kosti jsem koupil speciální barvu na brzdové třmeny BRAKES od firmy ULTIMATE RACING Benešov. Doufám, že za rok budu moct konstatovat to, co dnes Vladislav nebo Tony.
![]()
Čaves ako dlho schne ta hameritka,budem to robit pred panelakom,aby som nenocoval pri aute až m ito zaschne.dikes,sevas.
Beda píše:@petokilian
ja daval dva natery a muzu potvrdit, ze to shne docela rychle, kdyz pojedes taktiku, sundat jedno kolo -> ocistit -> natrit -> nasadit kolo -> sundat dalsi kolo -> ocistit ... tak az udelas to posledni, tak se muzes vratit k prvnimu natrenymu a davat druhy nater
luboss píše:ja som objednal tuto sadu: http://www.autobiznis.sk/product/sada-na-brzdove-prasiatka--cervena-2518/
nieco podobne, ak nie to iste ma Vlado
Čambrla píše:Tak já dnes přehodil na letní a při té příležitosti jsem natřel brzdové třmeny. Zatím jen vpředu, ale chystám se i na zadní. A uvažuji, že bych natřel i středovou část brzdových kotoučů. Na doporučení Kosti jsem koupil speciální barvu na brzdové třmeny BRAKES od firmy ULTIMATE RACING Benešov. Doufám, že za rok budu moct konstatovat to, co dnes Vladislav nebo Tony.
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé