rovnako, to ze clovek jazdi s nizkou spotrebou ci podla predpisov neznena, ze jazdi pomaly a brzdi premavku. ze 20m od svetiel odchadzam so spotrebou 20+litrov (holt, casto si neviem pomoct

vladislav píše:@pitrstar
Nic ve zlém ,ale já těch 3500km co máš uvedených u auta nepokládám za zajetý motor..Pokud jezdíš za 6,5 litru z 1,6 CVVT tak klobouk dolů..Já mám 1,4 CVVT najeto 50 000km a na 150 km dlouhé trasy co jezdím do práce se vejdu do 6,2 litru..To můj motor už pokládám za zajetý....Rozdíl ve spotřebě mezi 1,4 a 1,6 je okolo litru...Asi si kápnul na dobrý kus..
P.S.. Jen pro zajímavost.. Titanus má jen o 60kg těžší auto ..
mbiron píše:Ona je charakteristika techto motoru dosti podobna takze bude u te 1,6 spotreba vetsi, netvrdim ze zrovna o litr ale bude. Kdyz das vedle sebe dva konstrukcne stejne motory od jednoho vyrobce jeden s motorem 1,0 a druhy 2,0 tak ktery bude papat vic?
vladislav píše:@pitrstar
Nechci se v žádném případě pouštět do diskuze ,který motor je lepší...atd atd..Měl jsem možnost jezdit s tou 1,6 CVVT přes 1000km takže mohu srovnávat....To že je tam rozdíl okolo litru při stejné dynamice jízdy není jen můj názor..Ale pokud jezdíš na motoru 1,6 CVVT ,který má najeto 3500km za 6,5 litru tak si opravdu moc nezajezdíš..Na stylu jízdy řidiče záleží,v tom s tebou musím naprosto souhlasit ..Jezdím už 33 let, takže už o tom taky něco vím..
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé