lebka75 píše:jo tak to já se přiznávám hned, že ten výtah v Prunéřově vynechám, doufám, že nebudu jediný, nebo budete všichni tak stateční
Alternativa : vedle výtahu je schodiště

lebka75 píše:jo tak to já se přiznávám hned, že ten výtah v Prunéřově vynechám, doufám, že nebudu jediný, nebo budete všichni tak stateční
mbiron píše:Čambrla píše:.... chtěl ještě někdo v Mostu ......
Pise se jinak v MOSTĚ to jen tak pro poradek
mbiron píše:Doufam ze si Ludku domluvil v zavodce nejake obedyjako pozornost EPRU, oni z nas tahaj penez dost tak na oplatku
markytanka píše:Ahoj všem, přijedu sama, tak doufám, že si se mnou budete povídat!))
![]()
mbiron píše:markytanka píše:Ahoj všem, přijedu sama, tak doufám, že si se mnou budete povídat!))
![]()
... jinak se bavime se vsemaa nekdy i
![]()
Čambrla píše:Tak pro ty, co ještě nikdy nebyli v přehradním tělese (ale Fláje budou asi o něčem jiném), tak tady fotečka z chodby uvnitř tělesa hráze z jedné vltavské přehrady (chodba je 70 m pod hladinou) a fotka části Kaplanovy turbíny.
snike píše:Nechali jsme přidělat další klubové samolepky... kdo bude mít zájem, může si je v Mostě koupit. Ceny jsme stanovili na 10,- Kč (1. a 2.) a 20,- Kč ( 3. až 8. - mimo č.5) Samolepky jsou v barvě bílá, černá a matný hliník ... samolepky na RZ jsou v barvě jen bílá a matný hliník.
mbiron píše:Vcera jsem volal do reklamky a vlajecky budou zitra hotove.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé