MAX píše:Zdravím. Osobně bych šel do červené ale záleží hlavně na barvě vozu. musí to ladit.
vlafi píše:čteš mi myšlenky..To samé bych rád slyšel i já k mé černé mambě :cool:
snike píše:vlafi píše:čteš mi myšlenky..To samé bych rád slyšel i já k mé černé mambě :cool:
myslím, že ke tvojí černé je lepší výběr než k Vladislavově stříbrné ;-) Já jsem ujetý na žlutou a tak je to u mne jasné ;-)
vladislav píše:snike píše:vlafi píše:čteš mi myšlenky..To samé bych rád slyšel i já k mé černé mambě :cool:
myslím, že ke tvojí černé je lepší výběr než k Vladislavově stříbrné ;-) Já jsem ujetý na žlutou a tak je to u mne jasné ;-)
Snike neříkej ,že by sis dal k stříbrné metalíze také žlutou barvu????![]()
Tak poradte mi prosím ..smutně koukám jsem na srovnávání barev úplný analfabet....
![]()
![]()
vladislav píše:snike píše:vlafi píše:čteš mi myšlenky..To samé bych rád slyšel i já k mé černé mambě :cool:
Snike neříkej ,že by sis dal k stříbrné metalíze také žlutou barvu????![]()
Tak poradte mi prosím ..smutně koukám jsem na srovnávání barev úplný analfabet....
![]()
![]()
Anonym píše:vladislav píše:MAX píše:Zdravím. Osobně bych šel do červené ale záleží hlavně na barvě vozu. musí to ladit.
Tak mi tedy poradte,,,,,více hlav více ví..tak jakou barvu mám zvolit k mojí stříbrné karoserii...???![]()
Vlado to nevím, tak jako nevím ,jakou barvu k té mé šedé.K černé jde jak červená, tak žlutá a vypadá to hezky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé