koupil jsem to nejlacinejsi a doufam, že sem neudělal chybu, ale vzhledem k tomu, že do ted sem jezdil v corse B 3dv 1L, tak si mylsim, že 1,4 bude pro mě dostačující i při výkonu jenom 66kW (vždyt to maj i starý oktávácký TDIčka, a to auto je určitě o dost těžší nez ceed
už sem to tady někde psal, ale budu mít:
Ceed SW 1,4CVVT 66kW, Active (v akci k tomu zdarma klima na skladové vozy) plus přikoupen dalkac v barvě červená infra... co jsem byl se v něm projet tak to bylo podstatně živější než dacia Logan 1,6 77kW, takže si mylsim, že by ten motor měl bohatě stačit, na dálnice se skoro ani nedostanu, jeslti vůbec, a budu jezdit spíš město a mimo město tak 50/50 počítam se spotřebou do 7dmi litránků.... až se motor zajede uvažoval bych pak i o LPG.
Jinak obsluha v autosalonu velmi příjemná, pán co vozy předvádí, tak vše ochotně předvedl ukázal, a vše sám nabídl (v hyundai v HK se mi obsluha moc nelíbila..)
jako já objednával ceeda ve středu před týdnem a každym dnem co se blíží pátek sem víc a víc natěšenej a mam čím dál větší odpor ke svémus távajícímu autu..

Jinak co sem tady tak četl na diskusi tak prvních 1000km budu auto nějakym způsobem zajíždět pak do 1500 se budu snažit jezdit víc z vostra a pak tomu naložim co to dá po nějakou delší dobku..