lisak1979 píše:Jůva to bude autíček pohromadě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jj, to bude. Ovšem v koloně v tom počtu nemáme šanci přejet přes první semafor ani na třikrát, čtyřikrát. Bychom potřebovali regulovčíky, aby nám zastavili provoz.

lisak1979 píše:Jůva to bude autíček pohromadě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jsi měl říct před deseti lety. To by ti ta má věkově odpovídala.....Jezevec33 píše:proč mají všichni tak mladé dcery...to nikdo nemá tak 17-20 let?![]()
Čambrla píše:lisak1979 píše:Jůva to bude autíček pohromadě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jj, to bude. Ovšem v koloně v tom počtu nemáme šanci přejet přes první semafor ani na třikrát, čtyřikrát. Bychom potřebovali regulovčíky, aby nám zastavili provoz.![]()
titanus píše:najhorsie je ze zatial objednavat ubytovanie nemozem nakolko moja situacia v praci s tehotnou kolegynou vyzera na odchod prave jun - jul cize sa kludne moze stat ze budem musiet makat v praciono zase ma to ubytovanie az tak netlaci, ze
! | "titanus" píše: |
NAKOLKO MI PRISLA SPRAVA OHLADOM PROSBY O POMOC PRI ZISKANI INFORMACII O UBYTOVANI A TO OPRAVNENE, TAK SOM NA UVODNU STRANU EDITOL SNIKOV PRISPEVOK KDE TREBA VOLAT |
Snike píše:Jak už výše psal Leo, doplním informace o našem ubytování Rezervovali jsme celý blok bungalovů a to konkrétně B VI. a je na kždém z nás aby si v tomto bloku rezervoval pro sebe konkrétní bungalov.
Bungalovy si rezrevujte buď telefonicky na čísle +420 519427751 nebo +420 519427714 paní Marcela Čáslavová, případně emailem camp@pasohlavky.cz ... rezervace je tam zamluvena na Kia Club CZ/SK. Rezervace bungalovů by měla proběhnout nejpozději do 30.4.2010 , aby měli možnost nevyužité bungalovy pronajmout jiným zájemcům.
Cena za ubytování je: Dospělý 260,- Kč za lůžko/noc, dítě 5-13 let 210,- Kč za lůžko/noc.
Čambrla píše:Tak příští týden ještě Radek upřesní sobotní večerní posezení a celý program na sraz je hotový. Předpokládám, že maximálně do konce příštího týdne program zveřejníme. Oproti původnímu nástinu došlo ke změně, ale myslím, že velice pozitivní. Hlavně jsme museli brát v úvahu velké množství účastníků, čímž jsme nemohli realizovat některé plánované akce. Ale věříme s Radkem, že program vás určitě zaujme. Myslíme si, že jsme vybrali to nejlepší, co nám teritorium může nabídnout.
bruczoun píše:Čambrla píše:Tak příští týden ještě Radek upřesní sobotní večerní posezení a celý program na sraz je hotový. Předpokládám, že maximálně do konce příštího týdne program zveřejníme. O....ůže nabídnout.
Počkej kamaráde. Vrátím ti to. Až zase příště začneš hrát na kytaru, začnu ti do toho zpívat!!!!!bruczoun píše:POVEDLO se!!!podrazdil jsem Cambrlu a on se chytil na spek
Čambrla píše:Počkej kamaráde. Vrátím ti to. Až zase příště začneš hrát na kytaru, začnu ti do toho zpívat!!!!!bruczoun píše:POVEDLO se!!!podrazdil jsem Cambrlu a on se chytil na spek
![]()
Čambrla píše:Počkej kamaráde. Vrátím ti to. Až zase příště začneš hrát na kytaru, začnu ti do toho zpívat!!!!!bruczoun píše:POVEDLO se!!!podrazdil jsem Cambrlu a on se chytil na spek
![]()
Budu se maskovat. Nikdo mě nepozná.bruczoun píše:zadny problem, ale jen kdyz bude pobliz SNIKE s kamerou![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé