Osvětlení palubních přístrojů

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Osvětlení palubních přístrojů

Příspěvekod dusek » 29.03.2010 17:50

Chtěl bych snížit intenzitu nebo změnit barvu osvětlení palubních přístrojů. Našel jsem v manuálu, že intenzita se dá regulovat pomocí kolečka na palubní desce. Bohužel kolečko jsem nenašel. Můžete mi někdo poradit, nebo ubezpečit, že s tím ni nenadělám? Za rady děkuji
KIA Cee'd 1,4 (80kW)
dusek Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2006)
90 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Osvětlení palubních přístrojů

Příspěvekod Čambrla » 29.03.2010 18:19

Když jsem já kupoval auto, tak redukce intenzity osvětlení byla jen v nejvyšší výbavě, možná ve dvou nejvyšších (ze čtyř). Jak je to v dnešních modelech nevím. Já mám to kolečko na spodní části palubky vlevo od volantu.
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Jenda » 29.03.2010 19:26

dusek píše:Chtěl bych snížit intenzitu nebo změnit barvu osvětlení palubních přístrojů. Našel jsem v manuálu, že intenzita se dá regulovat pomocí kolečka na palubní desce. Bohužel kolečko jsem nenašel. Můžete mi někdo poradit, nebo ubezpečit, že s tím ni nenadělám? Za rady děkuji

Já jsem dokupoval ten panýlek na regulaci intenzity osvětlení palubní desky a zabudoval si jej sám. Bližší v mé garáži. Viz obrázek panýlku. ;)
Panel-2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Jenda dne 28.04.2010 21:33, celkově upraveno 2
Jenda Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
0 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod dusek » 29.03.2010 22:41

Asi to bude tak: vůz nebyl stmívačem vybaven. Sám si panýlek nebudu instalovat a na úpravy zatím nemám. S největší pravděpodobností si zvyknu. Všem děkuji
KIA Cee'd 1,4 (80kW)
dusek Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2006)
90 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Pokemon » 30.03.2010 12:24

Nakolko narocna bola vymena a zapojenie noveho panelu?
KIA Cee'd SW 1.4 CVVT LX (2010)
Pokemon Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
6900 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod Jenda » 30.03.2010 18:32

Pokemon píše:Nakolko narocna bola vymena a zapojenie noveho panelu?

Byla to tak slabá hodinka práce (nechtěl jsem nic poškodit), je to docela snadné; pokud si pamatuji, tak 2 šroubky ze spoda, další šroubek z boku poj. skříňky a pak opatrně vyndat celé spodní plato - jde to dost fest. Panýlek je tam přišroubován, vyměníš jej a je tam již připravena instalace přípojení - konektor na zapojení regulace inten. osvětlaní. Před zpětnou montáží se přesvědčíš o funkčnosti regulace a vše zase sesadíš. ;)
Jenda Muž
KIA Family

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
0 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod miroslav » 30.03.2010 19:21

Prosím Tě ,šla by tato úprava i na Soula ?
miroslav Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Venda » 30.03.2010 19:55

Bohužel jsem taky z těch kteří to tam nemají.Vím, že se to nechá dodatečně dodělat ,ale nevím co na to cena.Na garanci se optám a uvidím co dál.
KIA CEED SWII. 1.6GDi Ex. 9S
Venda Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2012)
18000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Jenda » 30.03.2010 20:18

Venda píše:Bohužel jsem taky z těch kteří to tam nemají.Vím, že se to nechá dodatečně dodělat ,ale nevím co na to cena.Na garanci se optám a uvidím co dál.

Když jsem poptával cenu v :kia: servisu, bylo mi sděleno, že cena by byla cca 2500,- Kč vč. DPH a montáže.
Sehnal jsem panýlek nový na AUKRU za 800,- Kč včetně poštovného a ostatní viz předešlý příspěvek :thu: nebo má garáž.
Jenda Muž
KIA Family

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
0 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod lada » 31.03.2010 22:08

1250 stoji regulator,300 stoji novej ramecek a hodina prace u me to bylo 500kc a mas to hotove! ;)
lada Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion