Defend lock - kde?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Defend lock - kde?

Příspěvekod Medvidek » 21.03.2010 18:20

Ahoj,

chtel bych pro klid duse (a duse me manzelky) nechat nainstalovat do auta defendlock. Nevite nekdo o probihajici akci ci o miste kde mi ho levne nainstaluji? Nejlepe na ose Praha -Mlada Boleslav - Jicin + okoli. Po koupi auta a zaplaceni vsech dalsich poplatku (pojisteni, registrace, dal. znamka) uz moc penizek nezbyva :o(

Netrvam nutne na defendlock-u, muze byt i construct ci jiny podobny system.

Dekuji za kazdou vecnou reakci.
Medvidek Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Defend lock - kde?

Příspěvekod Mirek28 » 21.03.2010 23:15

Tak to asi půjde dost obtížně, moc akcí na Def. nebo constr. nebývá. Měl si kout železo, dokud jsi objednával auto a smlouval o ceně. Dost lidem tady na fóru se podařilo, že ho dostali zdarma - mě ne, já tam mám Construct, zámek nahoře hned vedle řadicí páky a stálo mě to okolo 9ooo,- Kč. Asi bude lepší zkusit to přímo v Constructu (např Praha - Stodůlky nebo Praha Chodov - vedle STK na Chodovci je Cebia), budou asi levnější než :kia: , kde je drahá práce.
KIA CEED SW 1.4 CVVT (8Q)
Hlavně mít kola dole, anténu nahoře a gumové patníky !
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Medvidek » 22.03.2010 17:27

Treba budu mit stesti behem Kia "dny otevrenych dveri". Kdyz na neco narazim dam vedet - snad pomuzu i nekomu dalsimu.
Medvidek Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Jenda » 22.03.2010 18:30

@Medvidek

Nevím, na co čekáš a co řešíš? Tady na tomto odkaze máš cenu včetně montáže + DPH na všechny typy vozidel za 5980,- Kč a dokonce v Praze. ;) Jako bonus k tomu pískování skel ZDARMA!
http://www.topra.cz/mechanicke-zabezpec ... Zwodv2nyzw
Jenda Muž
KIA Family

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
0 km @ 6.5 l/100km

Zpět na ceed SW