slava píše:Jak Tě Pepo mohlo něco takového vůbec napadnout. Přece znáš můj postoj k alkoholu
. To udělám pro ty, kteří ještě nemají jasný a vyhraněný názor!
Čambrla píše:slava píše:Jak Tě Pepo mohlo něco takového vůbec napadnout. Přece znáš můj postoj k alkoholu
. To udělám pro ty, kteří ještě nemají jasný a vyhraněný názor!
Hlásím, že nemám jasný a vyhraněný názor!!!!!!
Snad jsi Slávku nečekal něco jinéhoslava píše:Kristova noho, mám takový dojem, že se na sraz zase sjede pěkná banda. Samozřejmě ta nejlepší!![]()
![]()
Jenda1 píše:Teda Leo doufám že tam bude ještě nějaký kameraman aby natočil tvůj zpěvpak by se mohla udělat soutěž o nejlepšího pěvce
klubu
![]()
![]()
Čambrla píše:Sniku, zapomeň na to, že sem pověsíš to video s mým zpěvem z loňského roku z campu v Hluku !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Už vidím, jak ho hledáš!!!!!
Ingdave píše:Leo a Radku, vím o jednom místním nebo skoro místním dobrovolníkovi nebo spíše dobrovolnicinenapadá Vás taky? Žeby to byla naše milovaná spamerka?
![]()
Werunko, co ty na to? Máš jedinečnou šanci, máš u mne ještě malý vroubek z posledního ostravského minisrazíku, já si to pamatujuTeď bys to mohla odčinit a klukům pomoc
Kužel píše:Tak to vypadá že se asi zůčastním aspoň na chvilku když to mám co bych kamenem dohodil.
PS: Skali budeš jezdit zase v trávě?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé