- Offtopic :
- Weroniica píše:...Netuším kdo mi potvrdí účast, strejdo Čambo pls zítra večer bych tě potřebovala na icku.
V neděli večer budu Verunko na ajskuAle určitě i dnes.
Weroniica píše:...Netuším kdo mi potvrdí účast, strejdo Čambo pls zítra večer bych tě potřebovala na icku.
snike píše:@Weroniica: ... když jsem tam telefonicky domlouval rezervaci, tak mi bylo sděleno, že tam v sobotu má být ještě nějaká větší akce se psy ... detaily mi paní nesdělila... takže tvoji psíci by tam měli mít mnoho kamarádů
Weroniica píše:snike píše:@Weroniica: ... když jsem tam telefonicky domlouval rezervaci, tak mi bylo sděleno, že tam v sobotu má být ještě nějaká větší akce se psy ... detaily mi paní nesdělila... takže tvoji psíci by tam měli mít mnoho kamarádů
Vidíš, tak já to nemusím řešit a přijedu se max. mrknout
titanus píše:@ bruczoun
Stefi píše::roll: Tak jsem si zamluvil ubytování nakolik pro_cee´d nemá lůžkovou úpravu,, sichruji hned tři fleky
![]()
![]()
/zatím předběžně pro Pišta i jeho mladého/
Ingdave píše:Leo a Radku, vím o jednom místním nebo skoro místním dobrovolníkovi nebo spíše dobrovolnicinenapadá Vás taky? Žeby to byla naše milovaná spamerka?
![]()
Werunko, co ty na to? Máš jedinečnou šanci, máš u mne ještě malý vroubek z posledního ostravského minisrazíku, já si to pamatujuTeď bys to mohla odčinit a klukům pomoc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé