6. sraz Kia-Club.org - příprava srazu

Re: 6. sraz Kia-Club.org

Příspěvekod Čambrla » 04.03.2010 17:58

Mám potěšitelnou obavu, že nám ten jeden rezervovaný blok nebude stačit. :thu: A doufám, že ze Slovenska přijedou "staří srazisté", co byli vloni v červnu na srazu, všichni, co byli na vánoční jízdě a další. A taky doufám, že Peťulka ervss zase nebude hledat výmluvy, proč nemůže přijet, jako vloni v říjnu!!!! :tongue: :tongue: Tak se synku snaž!!!!! ;)
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod lada » 04.03.2010 18:50

Jelikoz jsem svama na srazu nikdy nebyl mel bych dotazek,hodnotite treba nej auto,nej hudba a tak?Ja jen jesli toho meho mazlika mam predtim alespon umyt,abych nedelal ostudu. 8-)
lada Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Čambrla » 04.03.2010 19:01

lada píše:Jelikoz jsem svama na srazu nikdy nebyl mel bych dotazek,hodnotite treba nej auto,nej hudba a tak?Ja jen jesli toho meho mazlika mam predtim alespon umyt,abych nedelal ostudu. 8-)

Tak to víš, že si to tam okukujeme a že kdo přijede špinavý, je terčem pozornosti, ale jinak je to položeno do roviny vzájemné komunikace, posezení, pobavení atd. Žádné soutěže podobné tomu, co píšeš, ale co není, může být. V Lubné už soutěž v jízdě byla.
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 05.03.2010 00:36

lada píše:Jelikoz jsem svama na srazu nikdy nebyl mel bych dotazek,hodnotite treba nej auto,nej hudba a tak?Ja jen jesli toho meho mazlika mam predtim alespon umyt,abych nedelal ostudu. 8-)

nesoutezime, ale Cambrla Te muze otestovat ucasti v bojove hre :lol:
Na lonskem srazu jsem litoval, ze me nevzali do party :twisted:
BRUCZOUN
Jo Pregio...jediné auto, ve kterém zažiješ to správné dobrodružství!
... a spát se v něm dá taky :-)
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod lada » 05.03.2010 08:44

No alespon bude sranda,clovek se musi nekde obetovat. :D
lada Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod olin » 05.03.2010 11:53

Přátelé, kamarádi - s tím termínem jste mne moc nepotěšili. Už na vánoční jízdě jsem měl obavu, aby to nevyšlo na 1. víkend v červnu,
a je to tady. Zatím jsem účast přislíbil, ale jestli se to potká s akcí, která má tradici již 27 let, nebudu mít na vybranou, protože neúčast
na té akci omlouvá jen vlastnoručně podepsané parte :D . Tak mi držte palce, aby to vyšlo na 2. víkend a já mohl přijet :!: :drink: :D :D :D
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 05.03.2010 19:03

olin píše:Přátelé, kamarádi - s tím termínem jste mne moc nepotěšili. Už na vánoční jízdě jsem měl obavu, aby to nevyšlo na 1. víkend v červnu,
a je to tady. Zatím jsem účast přislíbil, ale jestli se to potká s akcí, která má tradici již 27 let, nebudu mít na vybranou, protože neúčast
na té akci omlouvá jen vlastnoručně podepsané parte :D . Tak mi držte palce, aby to vyšlo na 2. víkend a já mohl přijet :!: :drink: :D :D :D

Hlavne kliiid, ja jsem na svuj prvni lonsky sraz dojel az v sobotu, sam vstoupil do plne mistnosti lidi (u hasicu v Uherskem Hradisti) znajici se z predesleho vecera :oops: ...celkem adrenalinek. Pak vyjela kolona osobaku smer kemp a ja s obyvakem-na-koleckach za nima. Jeste, ze tam byl jeden priznivec vysilani, a tak jsem se necitil tak opusten :oops:

;)

v kempu uz na me cekalo druhe Pregio a hned bylo veseleji.

Co tim chci rict...staci dojet i na chvili, parta je fajn, proto jezdim dal.
:drink:
BRUCZOUN
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 05.03.2010 19:06

Ja chci spanilou jizdu vystavistem, kdo je pro at prida logo kie :kia: , at ukecame cambrlu at ukeca KMCZ at ukecaji BVV at to vyjde :tongue: 8-)
BRUCZOUN
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 05.03.2010 19:22

bruczoun píše:Ja chci spanilou jizdu vystavistem, kdo je pro at prida logo kie :kia: , at ukecame cambrlu at ukeca KMCZ at ukecaji BVV at to vyjde :tongue: 8-)

Já už jsem ukecanej všemi deseti :thu: :thu: :thu: . Taky si to dovedu živě představit. A všichni s vlaječkama na autech.....bomba :thu: :thu: :thu:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Stefi » 05.03.2010 19:45

:evil: proč ne. to bude pro prezentaci :kia: :twisted: :roll: značky, a ne furt jen das auto z MB, Vrchlabí a Blavy, :thu: :thu: :thu:
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 05.03.2010 22:37

Čambrla píše:
bruczoun píše:Ja chci spanilou jizdu vystavistem, kdo je pro at prida logo kie :kia: , at ukecame cambrlu at ukeca KMCZ at ukecaji BVV at to vyjde :tongue: 8-)

Já už jsem ukecanej všemi deseti :thu: :thu: :thu: . Taky si to dovedu živě představit. A všichni s vlaječkama na autech.....bomba :thu: :thu: :thu:

blikajici vystrazne, svitici a mozna i troubici .....uz to vidiiiiim :kia: :kia: :kia:
BRUCZOUN
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod Prokeš » 06.03.2010 09:36

taky sem pro :kia: :kia: :kia: ,ještě k rezervaci ubytování na tel. číslo 519 427 751 tak jsou tam jen od 8 hodin - do 15.00, už sem si to zamluvil tak čau :drink:
Prokeš Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Soul (2009)
80000 km @ 5.5l l/100km

Příspěvekod lisak1979 » 06.03.2010 12:35

Tak to by byl mazec, jet až do výstaviště :kia: :kia: :kia: jsem pro. Jinak ubytování už máme zamluvené od pátku do neděle. :hurray: :hurray: :D ;) Nezapomeňte, pokud budete chtít přijed do kempu po 18:00 hod,pak musíte nahlásit pozdní příjezd do rezervace k ubytování. Nástup jsme zjistili že je od 14:00 - 18:00 hod. Pokud by jste to nenahlásili, mohlo by dojít ke zrušení rezervace a následnému prodeji jiným lidem.
lisak1979 Muž
Uživatel fóra

Sponzor (2)

Kia cee'd (2009)
30 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 06.03.2010 12:47

Pasohlávky znám sice krapet na jihu, ale kousek odtamtud supr diskotéka 8-) Zítra zkusím domluvit to ukázkový se cvičákem, jinak budu schánět kde se dá, pro lidi co pojedou jen ukázat psiska je to trocha daleko, ale co už s váma. Uvidíme co se bude dá dělat.

Jinak teda je v domlouvání:

- Canisterapie
- Sportovní výcvik
- Bull sporty (plemena typu bull - Americký pitbullteriér, Americký stafordšírský teriér) --> Dovezli by sme toho víc
- Agility??? Tanec se psem???

Netuším kdo mi potvrdí účast, strejdo Čambo pls zítra večer bych tě potřebovala na icku.
H L A V N Í - S P A M E R K A, ale jinak mě mají rádi... Fakt! :love:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volkswagen Transporter (2000)
0 km @ 10 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 06.03.2010 12:56

lada píše:
Weroniica píše:
lada píše:No tak dobre,cekam na navrh a snad me mamca pusti,no. ;)

Helevá ty Tišnováku, vodkud jako seš? Tvoju kiu neznam! ;)

Stoji kousek nad novou skolou!

Offtopic :
No jóóó pak se divím, tama nejezdím, tak max k Legionářovi navečír s kamošem. Nechodíš na Campu na šipky? :twisted: Jináč těch Kií je v Tigálu víc, dokonce jednu mám před barákem, ale netuším...
H L A V N Í - S P A M E R K A, ale jinak mě mají rádi... Fakt! :love:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volkswagen Transporter (2000)
0 km @ 10 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Uskutečněné