lada píše:Jelikoz jsem svama na srazu nikdy nebyl mel bych dotazek,hodnotite treba nej auto,nej hudba a tak?Ja jen jesli toho meho mazlika mam predtim alespon umyt,abych nedelal ostudu.
lada píše:Jelikoz jsem svama na srazu nikdy nebyl mel bych dotazek,hodnotite treba nej auto,nej hudba a tak?Ja jen jesli toho meho mazlika mam predtim alespon umyt,abych nedelal ostudu.
olin píše:Přátelé, kamarádi - s tím termínem jste mne moc nepotěšili. Už na vánoční jízdě jsem měl obavu, aby to nevyšlo na 1. víkend v červnu,
a je to tady. Zatím jsem účast přislíbil, ale jestli se to potká s akcí, která má tradici již 27 let, nebudu mít na vybranou, protože neúčast
na té akci omlouvá jen vlastnoručně podepsané parte. Tak mi držte palce, aby to vyšlo na 2. víkend a já mohl přijet
![]()
![]()
![]()
![]()
bruczoun píše:Ja chci spanilou jizdu vystavistem, kdo je pro at prida logo kie, at ukecame cambrlu at ukeca KMCZ at ukecaji BVV at to vyjde
![]()
Čambrla píše:bruczoun píše:Ja chci spanilou jizdu vystavistem, kdo je pro at prida logo kie, at ukecame cambrlu at ukeca KMCZ at ukecaji BVV at to vyjde
![]()
Já už jsem ukecanej všemi deseti![]()
![]()
. Taky si to dovedu živě představit. A všichni s vlaječkama na autech.....bomba
![]()
![]()
lada píše:Weroniica píše:lada píše:No tak dobre,cekam na navrh a snad me mamca pusti,no.
Helevá ty Tišnováku, vodkud jako seš? Tvoju kiu neznam!
Stoji kousek nad novou skolou!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé