Tak dnes mi do schránky přišel dotazník z Automobilovévo výzkumu s dopisem od Kia Motors Czech s.r.o. + obálka na zaslání dotazníku zpět. No má to dost stránek tak se na to musím pořádně kouknout Komu to taky přišlo ?
Naposledy upravil Neferti dne 02.03.2010 02:59, celkově upraveno 1
New Kia Cee'd1.4CVVT, Blue Metal, 80.2kWAktive plus
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
aj mne to došlo , vyplnil som a poslal, veď žiadny problém, nech robia výskum, minule sme sa "sťažovali" na prístup servisov, tak sa teraz trebalo vyjadriť
ak mam byt uprimny tak pochybujem ze to posielaju vsetkym majitelom nahodne vygenerovane mena v urcitom pocte..predsa len dnes sa nic nerobi bez kalkulacii, badgetu a vyssej moci
Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat? Pumpkin: Nikdy!
titanus píše:ak mam byt uprimny tak pochybujem ze to posielaju vsetkym majitelom nahodne vygenerovane mena v urcitom pocte..
a zhodou okolnosti to pride len registrovanym členom ma kiaclube.. nemyslím, zo SK nás tu zas tolko aktívnych nieje a už sa viacerí vyjadrili, že im dotazník prisiel
Som veľmi sklamaný, že ani mne ešte zatiaľ nič neprišlo. A sklamaný zostanem ešte dosť dlho, auto som kúpil v Poľsku, zatiaľ riešia len CZ a SK, potom už možno príde na rad Poľsko, lenže Poľsko je veľké a vypátrať akéhosi Slováka, to určite prídem na rad ako posledný... dedo Jozef
dedo jozef SPORTAGE FL FREEDOM 2.0 CRDI/4WD 105 555 km