Tony píše:tak mě letos končí pojistka u genarali. tak jsem obeslal pojišťovny ať mi pošlou nabídky (generali, uniqa, čpp, kooperativa, čsob). počítám že nejlepší bude opět generali + to udělám zase přes známého a dostanu i nějaký bonus.
jinak sem tam psal že chci uplatnit havarijku už na ojeté auto a cenu 300 000kč. po třech letech je už zbytečné platit za nové za půl mega. a to těch 300tisíc sem ještě nadcenil
tak pak dám vědět kolik kluci nabídli.
jinak ceed, 1,6 crdi, defend lock, obec do 1000 obyvatel, ridic 25let, 8 let bonus povinné, 3 roky bonus havarijni.
Tony píše:jj teď mi přišlo z Uniqu 8800kč pov+kasko (musím se podívat co v té jejich havarijní všechno je). to je slušné a na částku 327tisíc. tak uvidíme kolik ještě dají známí, ale vidím to na odchod od generali. má někdo osobní zkušenost z Uniqou? služby, plnění, atd.?
Stefi píše:pokud máte známe v servisech tam se nejlépe dovíte, jak která pojišťovna přistupuje ke krytí a likvidaci, to byl pro mne rozhodující a na druhém místě cena....a proto mojí jedničkou zůstává ČP (tam rovněž zvyšují u nových klientů ceny při spoluúčasti 1%) J
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: jozin