Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
mbiron to toho opravdu moc nenafotiš já se chystám 26.2 fotit box u nás v DC a pak posílám foťak na reklamaci jelikoz mám v pr.. cmos snímaš ve foťáku takže pak na tom budu na měsíc podobně
@dipp: ... ... mně moje modelka již po 18-ti letech focení začíná remcat ... že jsem prý fotografický závislák a ať ji již nefotím ... ale to bych ji nemohl udělat, když je tak kráááááásná
... taky něco přidám
... a svůj autoportrét
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
@dipp: ... no mně se už párkrát jiné modelky před objektiv dostaly, vždy to vyplynulo ze situace, nic plánovaného předem ... ale i dneska je mi to párkrát připomenuto ... aspoň je to motivace pro mojí modelku mi zase čas od času zapózovat
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
slava píše:Radku, vidím, že máš celkem slušnou chalupu. Co kdyby jsme udělali sraz tam?
... no kdyby jsi věděl co vše tam bylo za ty roky foceno ... pak by jsi jistě napsal:" ... máš tam celkem neslušnou chalupu." ... malý sraz tam byl vloni, letos bych rád něco podobného opět uspořádal a třeba i vě větším počtu ... no aspoň zase budou nějaké nové (ne)slušné fotky do sbírky
P.S.: ... není to chalupa, ale chata a není moje, ale mých rodičů, kteří jsou tak hodní a nechávají nás tam trávit náš volný čas
tak to je nádhera, to se poštěstí málokdy, já mám obrázky na odkazu dole tak kdo chce ať se mrkne . Mimo krajinek, nočních záběrů atd. jsou tam třeba i obrázky z výstavy Harley and Davidson 2009 v Plaze Liberec.