Koupil jsem si spray na opravu pneu. Určitě ho nebudu mít místo rezervy (myslím, že se tady už o tom kdysi něco psalo, ale nenašel jsem to), ale jen jako alternativu k výměně za rezervu. O tomto způsobu opravy pneu si člověk přečte na netu, ale není nad osobní zkušenost. Tak se jen ptám, jestli ho už někdo z nás měl možnost použít a v případě že ano, jaká je zkušenost z aplikace.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ja uz tu moznost mel. Jedinej kdo nebude mit radost bude pneuservis. Kamarad mi rikal ze se tim zadelaj pneumatiky a ventilky. Pokud jde o funkcnost tak to funguje dobre.Mej jsem nejakej italskej.
Jo, s tím servisem to asi je pravda. Dočetl jsem se, že po použití spreje je třeba počítat s většími náklady v pneuservisu. A na jaký tlak to po použití bylo Pepo nafoukané? Píšou, že se to natlakuje na 1,5 - 2,0. Odpovídá to?
Tak na dojetí k nejbližšímu pneuservisu to stačí. Ovšem sníženou rychlostí. Někde píšou rychlost do 45 km, někde do 80 km. Ovšem víc nenatlakuje asi žádný sprej. Je to skutečně jen na nezbytné dojetí do servisu.
tlak ti Leo presne nereknu ale kdyz si vezmes ze to je lahvicka jako od barvy tak nemuzes pocitat, ze ti to nafoufa vic nez na onen tlak cca 2,0 kdyz kolo je nekolikrat vetsi. Ja osobne ho uz kupovat nebudu, vystacim si s dojizdecim kolem.
Tak mi dneska padla do oka reklama na těsnící hmotu do pneumatik. Je to za tisícovku i s kompresorem, což mi nepřipadá tak šílené, a je to podle toho videa myšleno jako prevence (že to nalejete do zdravých gum a ono je to v případě píchnutí zalepí). Ale nemusí se člověk bát tam ten sajrajt nalejt? Je to opravdu nekorozivní? A jak rovnoměrně se to v gumě rozprostře? Nechtěla by převážit, aby mi to pak při 180ti nevytrhlo volant z ruky? Máte o tom někdo ponětí?