vladislav píše:Anonym píše:Mam nápad vezmu kolíček a vyfotím jak to vypadá.Ale poznáš že to je jednoduché.
Jo Anonym už nám to nějaký čas fotí ,ale asi došel film....![]()
![]()
micronimus píše:možná diletantská otázka ... Ceeda ještě nemám , (čekám na dodání) ale co jsem měl možnost vidět při předváděcích jízdách mám pocit, jako by stěrače stírali pekelně malou plochu okna. Nahoře zůstavá dle mého soudu příliž velký nesetřený pruh a hranice setření je příliž blízko (nízko) očí řidiče. Jak je to v reálu u vašich aut? Dá se to vyřešit delším ramínkem stěrače, alespoň u řidiče?
Anonym píše:vladislav píše:Anonym píše:Mam nápad vezmu kolíček a vyfotím jak to vypadá.Ale poznáš že to je jednoduché.
Jo Anonym už nám to nějaký čas fotí ,ale asi došel film....![]()
![]()
Vlado ach ju,dostal jsi me, dobre vím zapoměl jsem ale jsem stále v práci a když jsem doma tak relaxuji.Zkusím to ano.Ale je to jednoduché vezme se kolíček na prádlo a nadzvedne se stěrač.musíš ho dát pod rameno.A jakmile spustíš stěrač on se jen otočí a stíráš aniž by jsi na to šahal.Až zastavíš opět ho narovnáš.Tot vše.Ale dobře slibil jsem nafotím.Snad nezapomenu.
Takže asi takhle ,dříve jsem měl udělaný špalíček z gumy ale používal jsem i kolíček.Ten se dá pod stěrač a ten v zimě nepřimrzne a tím se šetří.Naopak v létě se nezamastí a stírá v pohodě.Podložím stěrač a když ho zapnu kolíček se jen položí a zůstane na stěračí a ten stírá.Po zastavení ho zase podložím.Z fotek to bude znát.Je to vyzkoušené.Používám to tak již dlouho.
Kužel píše:Kecáš na minisrazu jsi byl bez kolíčků!!!
snike píše:Kužel píše:Kecáš na minisrazu jsi byl bez kolíčků!!!
To jistě byla vyjímka, zrovna je určitě potřebovala manželka na prádlo![]()
![]()
micronimus píše:možná diletantská otázka ... Ceeda ještě nemám , (čekám na dodání) ale co jsem měl možnost vidět při předváděcích jízdách mám pocit, jako by stěrače stírali pekelně malou plochu okna. Nahoře zůstavá dle mého soudu příliž velký nesetřený pruh a hranice setření je příliž blízko (nízko) očí řidiče. Jak je to v reálu u vašich aut? Dá se to vyřešit delším ramínkem stěrače, alespoň u řidiče?
youi píše:micronimus píše:možná diletantská otázka ... Ceeda ještě nemám , (čekám na dodání) ale co jsem měl možnost vidět při předváděcích jízdách mám pocit, jako by stěrače stírali pekelně malou plochu okna. Nahoře zůstavá dle mého soudu příliž velký nesetřený pruh a hranice setření je příliž blízko (nízko) očí řidiče. Jak je to v reálu u vašich aut? Dá se to vyřešit delším ramínkem stěrače, alespoň u řidiče?
To sa zda iba z vonka. Pretoze z vnutra nevydis sklo az po okraj, je to uplne v poriadku.
micronimus píše:dík za info ... jenom vsuvka pro vás co chcete měnit ramínka a nechcete dávat 1000,-Kč za originál Aero Twin. Nedávno jsem viděl tytéž ramínka v několika rozměrech v Bauhausu (nebyl to sice originál AeroTwin), cena 189,-Kč za jedno ramínko však byla příjemná. Neodolal jsem a zakoupil rozměr na OI a stírají podle mě stejně jako originál
snike píše:micronimus píše:dík za info ... jenom vsuvka pro vás co chcete měnit ramínka a nechcete dávat 1000,-Kč za originál Aero Twin. Nedávno jsem viděl tytéž ramínka v několika rozměrech v Bauhausu (nebyl to sice originál AeroTwin), cena 189,-Kč za jedno ramínko však byla příjemná. Neodolal jsem a zakoupil rozměr na OI a stírají podle mě stejně jako originál
Pokud vím, tak na OI nejsou aero stěrače ;-)
micronimus píše:ale jsou, a to buď originály za 1000,-Kč pár nebo neoriginály viz cena nahoře. Jedinej rozdíl je v tom, že uchycení ramínek je řešeno jakousi redukcí a jdou tedy použít i na starší auta.Mám je nyní na autě, můžu posloužit i fotem bude li potřeba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé